lauantai 30. maaliskuuta 2013

Vuosikokous

Tänään ajelin Kartanolle Whippet-Harrastajien kevätvuosikokoukseen. Paikalla oli kuulemma 18 henkeä (ja muutama whippet). Mikkosen Annan kanssa lupauduimme pöytäkirjantarkastajiksi, joten postia tullee myöhemmin.

Kokous kesti vain runsaan puoli tuntia, ja koirat odottivat autossa sen aikaa. Kartanolta suuntasimme äitini luokse kaappeja siivoamaan. Hyvää lankalauantaita!

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ensiapukurssilla

Pitkänperjantain ohjelmassa oli tänään koiran ensiapukurssi, joten suuntasin aamukymmeneksi Konalaan Koirakoulu Kompassin tiloihin. Kurssin vetäjänä oli Sanna Malkamäki, joka valmistuu tänä keväänä eläinlääkäriksi, ja pikkuapulaisena hääri 6-vuotias australiankelpie Alma.

Kurssin pitoaika 2,5 tuntia venähti puolella tunnilla erään paikalla olleen henkilön kysymys- ja kommenttitulvan takia. Tästä syystä myös loppuosa aineistosta jäi ylimalkaiselle käsittelylle - tila piti vapauttaa seuraavaa luentoa varten.

En ole aiemmin käynyt mitään ensiapukurssia, mutta oli helpottavaa huomata, että asiat peruspiirteissään olivat minulle hyvin tuttuja. Onneksi en koskaan ole joutunut elvyttämään - ja toivottavasti en joudukaan sellaiseen tilanteeseen, mutta on hyvä tietää nyt myös koiran sydänhieronnasta ja tekohengityksestä jotain.

Täytyy myös täydentää koirien kotiapteekkia lääkehiilellä, joka ei ole tabletteina vaan kapseleina tai mikstuurana. Hyvä päivä kaiken kaikkiaan! Aineisto tuli myös heti luennon jälkeen sähköpostiin kaikille osallistujille.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Talvilomailua

Miyessa Team nauttii nyt mamman talvilomasta. Mikäs on nauttiessa, kun aurinko paistaa ja hanget hohtavat, ja pellolla saa juosta vapaana! Bondi myös poseerasi uuden kevättakkinsa kanssa. Se on Nuttunurkan designia.

Bondin uusi kevättakki
Porukka kinoksella



Tuolla menee joku!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Sammylle maastosertti!!!

Tänään kilpailtiin Mustialassa perinteisissä Talvimaastoissa. Itse valitettavasti sairastuin enkä päässyt paikalle, mutta ylpeydellä voin nyt kertoa tulokset:

Born To Be Wild "Sammy" sai alkueristä 257 pistettä ja meni finaaliin sijoituksella 2/10. Finaalista irtosi toinen sija ja maastosertti loppupisteillä 501! Valtavat onnittelut Sammylle ja Jennalle, tämä oli Sammyn ihan eka maastokisa!

Bucket Of Love "Sulo" starttasi hienosti ja veti alussa pitkän kaulan voittaen parinsa. Finaalipaikka jäi harmittavan 1 pisteen päähän sijalla 7/10 ja pistein 235.

Olisi ollut niin hienoa nähdä poikien upeat juoksut!

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pojat näyttelyissä!

Born To Be Wild "Sammy" Liettuan voittajanäyttelyssä tänään ERI 2, tuomarina Elena Agafonova, Venäjä.

Born To Run "Bondi" Kaarinan ryhmänäyttelyssä tänään ERI 3 ja Bucket Of Love "Sulo" ERI, tuomarina Kirsten Landsverk, Norja. Kyseessä siis nuorten luokka tällä hetkellä.

Sammy on lisäksi nyt ensimmäinen kasvattini, joka on käynyt ulkomailla näyttelyssä!
Olen todella tyytyväinen poikiin, kiitos Riikka ja Jenna, sekä Suloa esittävä Jenni!

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...