maanantai 16. joulukuuta 2013

Voittaja Winner 2013

Sunnuntaina oli sitten Koira 2013 -tapahtuman viimeinen näyttely, Voittaja Winner 2013. Olin ilmoittanut sinne Bondin ja Lindan, lisäksi Sulo oli tulossa.

Tuomarina tällä kertaa oli suomalainen Harry Tast, joka on arvostellut Saran kaksi kertaa (Lahdessa nuorten luokassa ja Keminmaalla avoimessa). Halusin hänen arvostelevan Lindan, koska hän piti Saran tyypistä mutta kaipasi sille rintakehää, jota puolestaan Lindalla on.

Linda esiintyi kauniisti kuten aina, mutta sai "sakot" siitä, ettei nostanut häntäänsä. Lindahan pitää häntäänsä yleensä aina jalkoja myöten tai niiden välissä, myös silloin kun heiluttaa häntää. Tast tulkitsi sen arkuudeksi ja antoi valioluokassa EH:n. Hän vielä sanoi minulle, että se ei viihdy, häntä on koko ajan koipien välissä. Arvostelussa mainittiin "Erinomainen tyyppi ja koko."

Sulo oli avoimessa luokassa ja esiintyi Riikan kanssa todella kauniisti. Pöydän sijasta kehässä oli ramppi, enkä tiedä ihmetyttikö se Suloa vai jokin muu, mutta tuomari sanoi sen arastelevan ja antoi suoraan avoimen H:n.

Urosten valioluokassa oli seitsemän urosta. Bondi sai ERIn ja tuli valioluokassa toiseksi SA:n kanssa. Paras uros -luokassa oli muistaakseni kahdeksan urosta. Bondi sijoittui kolmanneksi arvostelulla

"Erinomainen tyyppi ja koko. Jalo ryhdikäs kaula. Kaunis selänkaari. Voimakkaat takakulmaukset. Tiiviit käpälät. Hyvin kaunis puhdaslinjainen pää. Kaunis alalinja. Säännölliset kevyet liikkeet."
Lopputulos siis val ERI 2 SA PU-3.

Vuoden 2013 näyttelykausi on päättynyt, kiitos kaikille kilpakumppaneille mukavasta seurasta (ja apukäsistäkin aina välillä)!

Tässä Riikka Mäen ottamat kuvat Bondista:






sunnuntai 15. joulukuuta 2013

lauantai 14. joulukuuta 2013

Lindan uusi pesä

Linda nukkui uudessa makuupussissaan tyytyväisenä koko yön. Ensin opettelimme yhdessä tekniikan, eli että vain yhdestä reunasta pääsee sisään ja peitto ei karkaakaan edellä kuten filtti!


perjantai 13. joulukuuta 2013

Helsinki Winner 2013

Messukeskuksen kolmen päivän show-putken ensimmäinen oli perjantain Helsinki Winner 2013 -näyttely. Ilmoitin sinne vain Bondin. Whippetien tuomari oli australialainen Sally Stasytis, joka itse on borzoi-ihminen.

Uroksia oli vain 23, niistä valioluokassa kuusi. ERIä tuli varsin säästeliäästi, nuorten luokassakaan (viisi urosta) ei yhtään! Bondin tulos oli val ERI 3, josta olen erittäin tyytyväinen. Valioluokka oli kovatasoinen taas, ja voiton vei jälleen Marcus, Aberdeen Remarkable in Paris, joka oli myös PU-1 ja VSP. Toiseksi valioissa tuli C'mere Jöröjukka ja neljänneksi Softouch Diamond Dust.

Tänään oli tilaa myös kiertää myyntikojuja ja shoppailla, kun oli arkipäivä - kaikki eivät olleet säästäneet kesälomapäivää tähän kuten minä! Löysinkin Saralle Brit Care Senior -ruokaa tarjouksesta ja Linda sai tuliaisiksi makuupussin AskDogin kojusta.

Huomenna Messarissa on Nordic Winner 2013 -näyttely, mutta sinne me emme mene vaan vietämme vapaapäivää. Sunnuntaina olemme sitten taas paikalla Voittaja 2013 -näyttelyssä, Sulo avoimessa, Bondi ja Linda valioluokissa.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...