lauantai 31. toukokuuta 2014

Miyessa ulkomailla!

Tänään oli ensimmäinen kerta, kun joku kasvattini kävi ulkomailla näyttelyssä, ja millä tuloksella!

Sammy (Born To Be Wild) sai Minskin kansainvälisessä näyttelyssä sertin sekä CACIBin ja oli myös ROP! Tuomarina oli Olena Agafonova Ukrainasta. Valtavan iso onnittelu Sammylle ja Jennalle! Huomenna siellä on vielä toinen näyttely, jossa Sammy on myös mukana.

Lisää uutisia Minskistä: Sammy voitti myös ryhmän tänään!!!!



Ja 1.6. Summer of Belarus -näyttelyssä edellisen päivän ryhmävoittaja saikin hylkäyksen koon takia, tuomari oli mitannut sen 56-senttiseksi!!! Hohhoijaa, ei se sentään niin iso ole...

torstai 29. toukokuuta 2014

Putkirallin voittaja

Sulo rulaa! Sulo osallistui tänään mölliagikisan putkiralliin ja voitti sen! Onnittelut Sulolle, Riikalle sekä Sulon ohjaajalle Jennille!


Syntymäpäivä!

Paljon onnea Lindan ihanille pojille! B-pentue eli Bondi, Debi, Sammy ja Sulo täyttävät tänään kolme vuotta! Helatorstain sateisesta säästä huolimatta on syytä juhlaan ja synttärikakkuun!

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Hyvinkäällä


Luhtisaalistuksessa oli tänään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Linda kaatui alkuerässä niin pahasti (voltti niskan kautta ympäri), että keskeytti ja palasi luokseni (ensimmäinen keskeytys koskaan). Paineltiin suoraan eläinlääkärin luo, mutta hän ei löytänyt mitään vakavaa - onneksi.

Bondi kaatui alkuerässä ihan samassa kohdassa vinottain voltin, mutta jatkoi loppuun. Suoraan eläinlääkärin luo taas. Vähän kuulemma oli haluttomuutta vetää vasen eturaaja suoraan eteen, mutta muuten ok. Painelimme metsälenkille ja odottelimme tuloksia: 214 pistettä ja finaaliin jaetulla sijoituksella 6/11. No sitten siis suunta eläinlääkärin luo jälleen: "Me tultiin taas, tuli finaalipaikka, mitäs tehdään?" Uusi tutkimus ja poika oli kuulemma kunnossa. Finaalista tuli 206 pistettä eli yhteensä 420 pistettä, sijoitus 7/8. Finaalin jälkeen se päästeli kurkunpää-korinaa, mutta ei mikään ollut hätänä onneksi (kävimme neljännen kerran eläinlääkärin pakeilla!). 

Kun tähän lisätään mm. ukonilma ja rankkasade, sekä hurja helle, olipas aikamoinen päivä! Velipuoli Mystille paljon onnea sertistä ja kisan parhaista pisteistä: 495!

lauantai 24. toukokuuta 2014

Varasertti!

Sulo (Bucket Of Love) oli tänään Tuurissa Miljoonakoira 2014 -näyttelyssä, jossa tuomaroi Maija Sylgren. Tuloksena upeasti avo ERI 1 SA PU-2 ja varasertti!!

Onnea jälleen, Sulo ja Riikka!

kuva: Riikka Mäki

lauantai 17. toukokuuta 2014

Derby

Sulo juoksi tänään Laihialla Derbyn tuloksella 225/209 = 434p., sij. 6/6 ja sai komean mitalin muistoksi:

kuva: Riikka Mäki

lauantai 10. toukokuuta 2014

Uusi maastovalio (!) ja näyttelytuloksia

Tänään on huikea päivä: Sulosta tuli maastovalio!!! Mustialassa kisattiin W-H:n maasto- ja veteraanimestaruudesta, ja Miyessaa edusti Sulo (M. Bucket Of Love) niin kunniakkaasti, että sai viidennen maastoserttinsä pistein 229+234=463 ja sijoituksen 2/7. Näin Sulo valmistui maastovalioksi kuulemma vielä vaikealta radalta, onnea ihan valtavasti Sulo ja Riikka!


kuva: Riikka Mäki

kuva: Riikka Mäki


Samaan aikaan Kartanolla oli perinteinen Royal Canin Show, jossa whippetit tänä vuonna arvosteli Frank Kane Isosta-Britanniasta. Valiouroksia oli kahdeksan, joista tuomari poimi kilpailuluokassa viisi. Bondi oli sitten se viides, eli sai ERIn mutta ei sijoittunut neljän joukkoon.

Valionarttuja oli seitsemän, ja valitettavasti Linda oli toinen niistä kahdesta, jotka saivat tänään EH:n. Valitettavasti sikäli, että tämä oli Lindan ainoa näyttely tänä vuonna, en ole ajatellut ilmoittaa sitä muualle.

lauantai 3. toukokuuta 2014

Maastoa ja näyttelyä

Tänään oli Tampereen kv. näyttely, johon meiltä osallistui Bondi. Tuomarina oli Danielle Dryburgh Australiasta. Tämä päivä oli EH:n juhlaa, sillä sen sai suurin osa koirista. Valiouroksia oli yhdeksän ja niistä viisi sai ERIn ja neljä EH:n. Bondin tulos oli val ERI/-

Samaan aikaan Liedossa juostiin maastojuoksun Suomi Cup, joka on kutsukilpailu. Sulo juoksi siellä alkuerässä pisteille 134, sij. 12/13, joten tänään se ei päässyt finaaliin. Sulo oli kuulemma kovasti ihmetellyt, kun ei saanut juosta enää - ei kun seuraavaan kertaan!

Aslanin poika Wili eli Rokinet's Blackberry (FI MVA Miyessa Aslanthelion x Rokinet's Blackberry) sai Suomi Cupissa yhteensä 460 pistettä, sijoittui toiseksi ja sai sertin! Nyt Wililtä puuttuu enää yksi sertti maastovalion tittelistä kuten Suloltakin! Hienoa!

torstai 1. toukokuuta 2014

Iitin Wappuwipellys

Aamuyhdeksältä lähdettiin ja iltaseitsemältä palattiin. Tämä vappupäivä vietettiin maastokisoissa Iitin metsissä. Miyessalta juoksemassa olivat Bondi normiuroksissa, Debi yk-uroksissa ja Linda veteraaneissa.

Normiluokat oli yhdistetty ja Bondin parina alkuerässä juoksi narttu Paletin Sangria. Bondin pistemäärä hyvä 213, mutta sijoitus 15/25 ei riittänyt finaalipaikkaan. 10 koiraa pääsi finaaliin. Debin pistemäärä oli 211 ja sijoitus 11/15. Myöskään Debi ei päässyt finaaliin. Linda juoksi alkuerässä samat 213 pistettä kuin Bondi. Yhdistetyssä veteraaniluokassa oli kuusi koiraa, joista kolme pääsi finaaliin. Lindan sijoitus oli 4/6.

Kun myöskään velipuoli Mysti ei päässyt finaaliin, emme jääneet katsomaan finaalijuoksuja vaan suuntasimme kotiin. Linda pidätti pissaa koko päivän, kun ei taas mikään paikka kelvannut vessaksi rouvalle. Helpotus oli silminnähden suuri, kun kaarsin auton kotitielle ja frouva pääsi ulos autosta...

Huomenna koirat lepäävät ja minä teen töitä. Lauantaina Bondi pyörähtää Tampereella kehässä.

Hauskaa vappua kaikille lukijoille!

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...