perjantai 29. toukokuuta 2015

Pojat 4-vuotiaita!

Meidän B-kvartetti viettää tänään synttäreitään! Born To Be Wild "Sammy", Born To Run "Bondi", Bossa Nova "Debi" ja Bucket Of Love "Sulo" täyttävät tänään neljä vuotta. Paljon onnea kaikille rakkaille!

Sulon kuvasi Riikka Mäki

Bondi kotisohvalla

maanantai 25. toukokuuta 2015

FunRun Hyvinkään vinttikoiraradalla

Sulo edusti kunniakkaasti Miyessaa tänä vuonna FunRunissa 23.5.2015, tuloksena Vinttiluokan nopein sekä lisäksi päivän paras aika 5,92!! Hienoa Sulo!

Samassa tilaisuudessa otettiin perhepotretti:

kuva: Pertti Lasonen

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Luonnetestejä ja Kaverikoiratoimintaa

Nyt kaksi kasvattiani on käynyt luonnetesteissä omistajiensa aktiivisuuden ansiosta. Sulo (M. Bucket Of Love) testattiin huhtikuussa, tulos +99 -41 loppupisteet +58. Sammy (M. Born To Be Wild) testattiin tänään, tulos +97 -51, loppupisteet +46. Osiot menivät melko samoin molemmilla pojilla, pieniä eroja tottakai oli.

Mielenkiintoista, kiitos omistajille kun kiinnostuitte viemään pojat testiin!

Tänään Sulo valmistui myös virallisesti Kennelliiton Kaverikoiraksi! Onnea! 

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Avoimen luokan tuplavoitto!

Joe Lobb Kanadasta arvosteli whippetit Rauman näyttelyssä tänään. Uroksia oli ilmoitettu 24, ja niistä 10 kilpaili avoimessa luokassa. Sulo kisasi itsensä avoimen luokan voittoon ERI 1 SA, ja oli vielä PU-3 saaden varasertin (!) ja Sammy oli heti kakkosena ERI 2. Loistavaa työtä pojat ja esittäjät Riikka ja Jenna!

lauantai 16. toukokuuta 2015

Uimassa

Miyessat kokoontuivat tänään kolmen voimalla uimaan Hyvinkään Onnenkoiraan: siskokset Riina ja Linda sekä Lindan poika Bondi. Hyvänä lisänä kaksi Belltownia, Sara ja Evia.

Evia ja Bondi ovat intohimoisia uimareita, Emppu suorastaan huusi kun ei päässyt heti altaaseen (edellinen vuoro oli vielä altaassa). Kumpikaan ei malttaisi millään pitää edes lyhyitä lepotaukoja. Sara ja tyttäret ottavat homman huomattavasti rauhallisemmin...

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Liedon maastot

Sammy (M. Born To Be Wild) juoksi tänään pitkästä aikaa maastokisassa Liedossa. Alkuerä meni  hienosti mutta sitten finaalissa Sammy hukkasi vieheen radan loppupuolella. Lopputuloksena sija 9/11 pistein 226+103=329.

kuva: Jaana Jyläntö

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...