sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jyväskylä kv. näyttely

Tänä viikonloppuna Jyväskylässä oli kaksi kansainvälistä näyttelyä. Sulo oli ilmoitettu molemmille päiville, Sammy sunnuntaille. Lauantaina whippetit arvosteli Liliane De Ridder-Onghena Belgiasta, whippetejä oli ilmoitettu 82 ja Sulon tulos val ERI/-.

Sunnuntaina oli tuomarimuutos. Hans Lehtisen ollessa estyneenä whippetit arvosteli Annukka Paloheimo. Whippetejä oli ilmoitettu 46. Sulon tulos jälleen val ERI/-, Sammy oli jäänyt kotiin esittäjän sairastuttua.

tiistai 17. marraskuuta 2015

A-pentue veteraani-ikään tänään!

Aika juoksee lujaa ja niinpä Saran ja Hupin lapset täyttävät tänään jo 8 vuotta! Lämmin onnentoivotus viisikolle Addictedtolove "Ada", Adelinda "Linda", Amorina "Riina", Aslanthelion "Aslan" ja Arizonaboy "Papu"!

Marraskuinen matka Latviaan

Ulkomaanmatkan ehtii tehdä vaikka viikonloppuna, jos ei ole lomaa! Lauantaina suuntasin Lindan ja Bondin kanssa autonnokan Katajanokalle ja Viking XPRS:llä kohti Tallinnaa. Perillä olimme kahden aikaan. Koirat jaloittelemaan Laululavan parkkiksen nurmikolle ja sitten alkoi matka kohti Latvian rajaa ja Riikaa. Vettä satoi lähes koko ajan. Viiden aikaan oli jo pimeää, kun ajoin Pärnun läpi. Rajanylityksen jälkeen pysähdyin ulkoiluttamaan koirat ja tankkaamaan auton, perillä Riikassa NB-hotellissa olimme puoli kahdeksan jälkeen. Hotelli oli todella miellyttävä, meillä oli huone jonne pääsi käyttämättä portaita, lisäksi respan nainen saattoi meidät ovelle asti ja sytytti valot huoneeseen, olisipa vielä kantanut kassejanikin!

Muuten oltaisiin nukuttu sikeästi, mutta pakolliset metelöijät olivat taas riesana. Joku mies raivosi venäjäksi moneen otteeseen, joku nainen kiljui jne. Siis ihan pitkin yötä.

Aamupala oli ihan mukava yllätys, oli kaikenlaista valinnanvaraa. Ulkoilutin koiria lähikaduilla ja oli mukavasti sellaisia paikkoja, joihin (molemmat) pääsivät asioilleen. Kymmenen aikaan lähdimme kohti näyttelyä, kun halusin varata reilusti aikaa. No, navigaattori pyöritti kovasti mutta perillä olimme seitsemän minuutin kuluttua! Halli löytyi helposti ja ajoin maksulliseen parkkiin, hinta huimat kolme euroa...

Näyttelyssä oli paljon tuttuja, joten päivä sujui rattoisasti. Whippetit arvosteli Eli-Marie Klepp Norjasta, meillä oli tuomarimuutos jonka huomasin vasta noin viikko ennen lähtöä. Ja entäs tulokset? Whippetejä oli 20, niistä valiouroksissa viisi. Bondi voitti valioluokan ja sitten vielä PU-luokan! Nyt tuli siis Latvian sertti eli siitä tuli Latvian valio, sitten tuli CACIB, se viimeinen tarvittava C.I.B.-arvoon!!! Lopullinen sijoitus oli VSP (onneksi, sillä emme olisi voineet jäädä isoon kehään kun piti ehtiä laivaan) ja Riga Winner 2015! Linda sai ERIn ja tuli valioluokassa kolmanneksi kolmesta, ei SA.

Kotimatka alkoi puoli kolme, ja tiesin siinä vaiheessa etten ehdi Eckerön lauttaan, joka lähtee 18.45. Olimme Tallinnassa juuri siihen aikaan, ja sitten kulutin aikaa muutaman tunnin pimeässä sateisessa Tallinnassa - Tallink lähti 22.30. Kotona oltiin puoli kaksi ja nukkumaan päästiin puoli kolme...

Bondi saa inttivalion arvon, ai että olen onnellinen!

Riga Winner 2015 -mitali kaulassa

torstai 12. marraskuuta 2015

Tartto kv. kertaa kaksi

Viime viikonloppuna reissupoika Sulo kävi Viron Tartossa pyörähtämässä ei vain yhdessä, vaan kahdessa kansainvälisessä näyttelyssä. Se oli ilmoitettu ennen valioitumista eli kilpaili avoimessa luokassa. Molempina päivinä tulos oli sama eli avo ERI 1 SA, ja Sulo oli ainoa avoimen luokan uros. Lauantaina tuomarina oli Francesco Cochetti Italiasta ja sunnuntaina Vladimir Piskay Slovakiasta.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...