lauantai 29. joulukuuta 2007

Pennut tänään 6 viikkoa!




Uusia kuvia otettiin tänään Saran kasvattajan Nina Viskarin ja Hupin omistajan Anita Sandqvistin kanssa. He lähettivät kuvat ystävällisesti käyttööni, joten tässäpä näytille:
Adelinda, Addictedtolove, Amorina, Arizonaboy kahdesta suunnasta ja Aslanthelion.




































Näin isoiksi olemme jo kasvaneet!

torstai 27. joulukuuta 2007


Samaan aikaan toisaalla - Amorina keksi VALTAVAN ruoka-astian! Ai tänne äiti katoaa välillä...

Tapaninpäivänä Arizonaboy löysi emonsa leluja, ihania pehmoja, aikä kukaan tullut häiritsemään!

sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Iloista Joulua!


Pennut kävivät joulupesulla ja sitten kuivateltiin pyyhkeisiin. Tässä Adelinda odottaa vuoroaan oman ihanan emon huolenpitoon.

sunnuntai 16. joulukuuta 2007


Näin meillä otetaan vieraat vastaan!

Pennut neljä viikkoa!







Tässä neljän viikon synttäripäivänä otettuja potretteja. Addictedtolove eli Justiina ottaa Sara-äidin kanssa rennosti, Adelinda eli Linda opettelee emännöimään vieraita ja Arizonaboy eli Ari selällään massu täynnä.

keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Saran mielestä imetys ei enää ole kovin mukavaa; pentujen hampaat ovat alkaneet puhjeta! Kaikilla on kulmahampaat näkyvissä - onneksi ne saavat jo muutakin ruokaa. Kaikki opettelevat myös jo paperille pissimistä ja pieni Amorina on ehdottomasti priimus siinä puuhassa tällä hetkellä. Sisarukset ovat tulleet tärkeiksi muutenkin kuin lämmön antajina, nyt opetellaan painimaan ja ottamaan kavereista mittaa!

maanantai 10. joulukuuta 2007


Adelinda ja ensimmäinen lelu, "äidiltä peritty". Nyt on koko poppoo saanut myös ensimmäisen matokuurinsa, huh huh.

tiistai 4. joulukuuta 2007


Pennut ovat kaksi ja puoli viikkoa! Silmät ovat avautuneet, vähän vielä lupsuvat, ja kävely-yritykset ovat vauhdissa! Menohalu on huomattavasti kovempi kuin taito tässä vaiheessa, mutta jouluun mennessä niissä on pitelemistä.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...