perjantai 31. heinäkuuta 2009

Aada tuli kylään!





















Me tapasimme pitkästä aikaa Aadan (M. Addictedtolove)! Kävimme kahtena päivänä läheisessä koirapuistossa ja tässä on tunnelmia sieltä. Lisää Aadan kuvia kotisivujen kuva-albumissa! Myös Saran ja Lindan bestis Siiri tuli paikalle. Sara oli täysin uuvuksissa kolmen tyttärensä kaitsemisesta!









lauantai 25. heinäkuuta 2009

Uudet villapaidat!




Ai että on meidän tytöillä pätevät villapaidat nyt! Viskarin Ninan äiti on ollut ihana ja kutonut meillekin, ja niitähän piti heti päästä kuvaamaan, vaikka heinäkuun helteillä nyt mennäänkin!

Tuomarivaihdos Kartanolla

Linda ja Riina (M. Amorina) oli ilmoitettu Kartanolle Eukanuba Summer Showhun Hasse Lehtisen kehään. Ensin Riina joutui antibioottikuurille, joten sen osallistuminen peruuntui. Aamulla kun päästiin kimpsujen ja kampsujen kanssa näyttelypaikalle, ilmoitettiin Hasse Lehtisen sairastuneen (pikaista paranemista hänelle!) ja sijaisen olevan Soile Bister. Tuloksena Lindalle nuorten luokan H ja mittakepin heilautuksen jälkeen arvosteluun "n. 47 cm". Linda myös säikähti tuomaria kehässä, toivottavasti kokemus ei jätä heijastumaa seuraavaan näyttelyyn.
Sara oli turistina mukana ja tapasi pitkästä aikaa veljensä Benin, ai kun se olikin mukavaa!

torstai 23. heinäkuuta 2009

Jailhouse Rock Katariinan Kahvituvalla




Paluumatkalla pysähdyimme Joutsan pohjoispuolella kovasti kehutussa Katariinan Kahvituvassa. Tässä kuva sieltä, sekä toinen tosi hyvästä sveitsiläisestä autohäkistä, jonka keväällä ostin! Tytöt viihtyvät siinä paremmin kuin turvavaljaissa takapenkillä, ja läähätykset ovat jääneet pois.

Oulussa




Olimme lomanvietossa Oulun seudulla, ja samalla Sara ja Linda osallistuivat molempiin Oulun kv. näyttelyihin. Taas tuli todettua, että rotumääritelmästä voi luoda itselleen monennäköisiä ihannekoiria, niin paljon nämä arvostelut poikkesivat toisistaan! Lauantain tuomari oli portugalilainen Manuel Loureiro Borges, joka ei oikein pitänyt kummastakaan, liian kevyitä jne. ja sunnuntaina arvosteli tanskalainen Lisbet Utke Ramsing, joka kehui molemmat, feminiinisiä hyväpäisiä jne. Kumpikin antoi silti molemmille EH:n. Linda myös voitti nuorten luokan syystä, että sen ainoa kilpakumppani sai H:n. Näin tällä kertaa! Kaimani Anu (Juvani) otti Sarasta ja Lindasta kehän laidalla ihania kuvia, kiitos Anu niistä!

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Luukissa juoksemassa







Meille tuli oiva tilaisuus pistäytyä Luukissa samalla, kun haimme tilaamani tuolin Kalajärven tienoilta varastolta. Äkkilähdön takia ei tällä kertaa ollut kavereita mukana, mutta kivaa oli silti!

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Sadepäivänä


Kesäloma alkoi kaatosateella. Sara on sitä mieltä, että tänään ei kannata nousta ollenkaan!

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Papun kanssa kylpylässä


Meidän uimakoulu jatkuu! Tänään oltiin toista kertaa altaassa ja Papu-poika tuli mukaan. Nopeita oppimaan nämä lapsukaiset... Linda ja Papu jo kohta painelivat ilman pelastusliiviä pitkin rataa! Saralla pidettiin vielä varuste päällä, hän kun edelleen vähän hakee tekniikkaa.

Kuvassa Papu ja Linda kilpasilla.

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Riina virallisessa mittauksessa

Taas tuli käytyä Tuomarinkartanolla tänään. Nyt mukana oli myös Riina, joka kävi samalla virallisessa mittauksessa. Tulos 47,7 cm.

lauantai 4. heinäkuuta 2009

Kuvia Tuusula Summer Showsta
















Anita Sandqvist otti Tuusulassa kuvia, tässä muutama Lindasta!





Lindalle sertti!

Tänään oli todellakin Lindan päivä! Tuusula Summer Showssa NUO ERI1, PN1, SERT ja VSP! Sara oli AVO ERI. Tuomarina oli englantilainen Dianna Spavin, koska whippeteille oli tehty tuomarimuutos. Onneksi saatiin ihana ilma kaiken lisäksi! Onnittelemme ROPiksi valittua Salttua sekä kaikkia muita luokkavoittajia!
Hieno ensiesiintyminen myös Leevillä, joka oli junioriuroksissa ERI4, onnea!
Nyt meillä nukutaan ja toivutaan. Auto oli tullut niin kuumaksi siellä kentällä, että jompikumpi oksensi kotimatkalla huolimatta ilmastoinnista ja tuuletuksesta.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...