sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Ryhmänäyttelyssä Tampereella

Tänään oli taas aikaisen herätyksen sunnuntai. Paineltiin Tampereelle Kaupin vinttikoiraradalle. Kaikki nuorten luokan nartut. myös Linda, saivat tänään EH:n. Linda sijoittui kolmanneksi, muita tuloksia en valitettavasti saanut ylös. Sara sai myös EH:n avoimessa, kun rouva ei kertakaikkiaan halunnut tänään liikkua. Liekö protesti, kun raahattiin aamutuimaan jälleen kerran sängystä autoon... Päivä ei olisi voinut olla kauniimpi, ollaan näin pitkällä syyskuussa ja vieläkin 18 astetta lämmintä ja aurinkoa! Jäimme sitten Tampereelle kyläilemään loppupäiväksi ja palailimme vielä Iittalan kautta :-)

lauantai 12. syyskuuta 2009

Aslanille toinen sertti! Tytöt polskimassa!




Aslan oli Porvoossa tänään komeasti ERI1, PU2 ja sertti (tuomari Johan Juslin)! ONNEA Aslan ja Tiina!


Sara, Linda ja Riina pitivät urheilupäivän ja kävivät koirakylpylässä polskimassa kera Mellin (Quatrain's Medaglione) ja Sohvin (Pikkunokan Sweetheart)! Kuvat Outi Hintikka.


sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Aslanille sertti, Lindalle luokkavoitto!

Tänään oli Miyessalla hieno päivä! Sateisessa säässä keräännyimme Hakunilan Urheilupuistoon, mutta päivän saldo on todella hieno: Aslan (M.Aslanthelion) esiintyi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja voitti, oli PU-2 ja sai ensimmäisen serttinsä! ONNEA TIINA JA ASLAN!!! Linda (M.Adelinda) voitti narttujen nuorten luokan, Sara (Belltown Blackballet) sai avoimessa luokassa ERIn ja Riina (M.Amorina, toisessa näyttelyssään) nuorten luokassa EH:n. Suurkiitos Anitalle Aslanin ja Riinan esittämisestä! Tuomarina oli Seamus Oates, Irlanti.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...