torstai 31. joulukuuta 2009

sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Aada ja Papu


omistajineen lähettivät myös joulutervehdyksensä! Kuvassa Papu perheen nuorimmaisen kanssa.

lauantai 19. joulukuuta 2009

Miina, Riina (M. Amorina) ja Evia odottavat jo joulupukkia!




Joulutervehdyksiä







Pepsodent-hymyjä

Sara ja Linda kävivät eilen hampaidenpuhdistuksessa Apexissa. Etukäteen hermoilin rauhoitusta, kun Saralla on kahdella viimeisellä kerralla ollut sekä heräämisen että hengityksen kanssa ongelmia rauhoituksen yhteydessä. Suurkiitos eläinlääkäri Lotta Pänkälälle ja muulle henkilökunnalle hyvästä hoidosta! Sara sai omahoitajan viereensä koko ajaksi, joka valvoi anesteesia samalla kun hampaita puhdistettiin, ja tyttö oli myös happiletkussa kiinni koko ajan. Myös Lindan kohdalla kaikki meni hyvin ja molemmat olivat kotona jo ihan toipuneita, Lindalla vähän polvet vielä notkuivat. Tällä kertaa Sarakaan ei pissannut alleen kotona, kuten kahdella edellisellä kerralla on käynyt.

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Messukeskus PMV-näyttely 13.12.2009

Avoimessa luokassa oli neljä urosta, Aslanin sijoitus ERI2. Narttujen avoimessa kilpaili kahdeksan tyttöstä, Lindan sijoitus EH4. tuomarina Paul Stanton.
Ikävä uutinen oli kuulla, että jokin sloughiuros puraisi Aslania eilen ahtaiden käytävien tungoksessa kohdatessa, aamulla ennen kehää. Pojalla näkyy vasemmassa takareidessä pintahaava päällä sekä nivusessa, ja tänään se oli kuulemma tuomarin mukaan selvästi sairas. Onneksi Aslan on reipas luonteeltaan, joten toivottavasti se ei muistele tuota episodia pitkään.

lauantai 12. joulukuuta 2009

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...