torstai 30. syyskuuta 2010

Miina

Kasvattini perheestä kantautui suru-uutinen. Riinan (Miyessa Amorina) perheen vanhin whippet, Miina lähes 15,5 v., on nukkunut pois 23.9.2010. Lämmin osanotto Miinan läheisille, voimia Outille, Riinalle ja Evialle!

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ada!


Tässä ihan uusi kuva Adasta (Miyessa Addicted to love)! Kuvassa myös Eeva Koivurova. Kiitos Eeva :-)

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

lauantai 25. syyskuuta 2010

Kannustusjoukoissa

Sara ja Linda kävivät tänään HVK:n maastokisoissa kannustamassa ystäväänsä Liam-salukia. Liam juoksi hienosti koko radan, mutta herrasmiehenä ei halua taistella vieheestä. Näin sitten finaalipaikka jäi haaveeksi. Ensi vuonna uudelleen, tsemppiä!
Onnittelut Felicia-afgaanille upeasta kilpailu-uran päätöksestä, piirimestaruus tuli!! :-) :-)

tiistai 21. syyskuuta 2010

Uusia syystakkeja :-)


Mikkosen Anna teki tytöille hienot uudet ulkoilutakit! Tässä Lindan poseeraus, otan lisää kuvia viikonloppuna päivänvalossa :-) KIITOS Anna!

lauantai 18. syyskuuta 2010

Treenit käyntiin

Syksyn ja talven suunnitelmat menivät uusiksi. Niinpä aloitimme uintitreenit jälleen, kävimme allastelemassa Isorin ja Liamin kanssa!

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pettymys

Tänään ajoimme kaatosateessa Lauttasaareen Tiineysoraakkeliin. Ultran tulos oli tyrmäävä: Linda on jäänyt tyhjäksi! :-(
Seuraava juoksu alkaa todennäköisesti vasta huhtikuun puolivälissä.

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kasvatteja Kartanolla






















Aslan ja Riina olivat tänään Kartanolla, tuomarina Marja Talvitie. Anita esitti Aslanin, kiitos taas! Poika olikin ainoa uros valioluokassa ja sai ERIn. Sen lisäksi paukahti PU1 ja vielä VSP! Pojalla on uskomaton putki päällä, ONNEA Aslan ja Tiina!

Riina paleli hurjasti ja ikävä kyllä sään kylmyys kostautui, koska se seisoi selkä köyryssä ja sai huomautuksen siitäkin. Tulos oli avo H. Tässä muutama kuva molemmista!






Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...