lauantai 24. syyskuuta 2011

Sammya tapaamassa

Tänään ajelimme Raisioon tapaamaan Sammya, joka muutti sinne uuteen kotiinsa 3 viikkoa sitten. Samalla sain vietyä Sammyn takin, joka unohtui silloin luovutustilanteessa. Poika oli riemuissaan, kun näki minut ovella :)  Faaraokoirat Enzo ja Helmi ottivat minut rauhallisesti vastaan, Enzo tuttavallisemmin ja Helmi vähän etäisemmin. Sammy halusi pussausseremonian jälkeen, roikuttuaan kaulassani kuin pieni marakatti, esitellä lempituolinsa. Samalla sovitimme sille takkia, joka oli onneksi ihan sopiva. Tässä Sammy tuolissaan sekä ulkosalla lenkin jälkeen Bondin kanssa. Ihanaa oli tavata, meidän poppoo on reissun jälkeen tosi väsynyt. Sammy oli mennyt sisälle leikkimään heti Enzon kanssa.
Sammy ja Mikkosen Annan tekemä takki

Sammyn lempituoli

Sammy ja Bondi jälleen yhdessä

Sammyn oma Jenna

Sammy-Boy <3

torstai 22. syyskuuta 2011

Uusintarokotuksissa

Kaikki Lindan pojat kävivät uusintarokotuksissa viime viikonvaihteessa. Kaikki ovat terveitä ja hyväkuntoisia, kuten pitääkin, ja kaikilla on kivekset. Sammy ja Debi ovat edelleen suurimmat ja painavat 11 kg. Seuraavaksi on kirinyt Sulo, 10,45 kg ja tällä hetkellä pienimmäiseksi on jäänyt Bondi, 9,9 kg. Saa nähdä minkä kokoisia näistä tulee!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

SVKL:n päänäyttely Tampereella

Aslan (FI MVA Miyessa Aslanthelion) oli tänään mukana SVKL:n päänäyttelyssä Tampereella. Tuomarina oli Niksa Lemo, Kroatia ja tuloksena val ERI3, SA. Onnea Tiina ja Aslan!!!
Tässä loistava arvostelu: "Excellent type, size, substance. Good bones. Nice front. Correct in ears. Nice moves. Excellent temperament."

maanantai 12. syyskuuta 2011

Porvoon näyttely

Lauantaina hain Riinan mukaan ja suuntasin sen ja Lindan kanssa kohti Porvoota. Aurinko paistoi ja tytöt pärjäsivät kivasti! Tässä molempien arvostelut:
Miyessa Amorina: "Bitch of good type. Good head. Bit upright in front. Except from that, well constructed. Good body. Moves well around, could be better coming and going." avo EH
FI MVA Miyessa Adelinda: "Beautiful bitch of high class. Well constructed. Beautiful outline. Moves with grace." VAL ERI2, SA, PN2
Tuomarina oli Knut Sigurd Wilberg, GB.

Oli kiva katsella, kun meidän "Nylon Beat" taas pääsi yhteen. Tytöt olivat pieninä tiivis parivaljakko, ja kulkivat nytkin ihan yhtä jalkaa näyttelyalueella :)  Riina jätti Evian kotimieheksi ja meillä Sara jäi Bondin seuraksi kotiin. Ja autoonkin ehdittiin juuri ennen kaatosateen alkua! Porvoossa tuli niin paljon vettä, että kadut lainehtivat... Motarilla oli jo kuivaa :)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sukulaisia tapaamassa

Tänään tapasimme Outin, Riinan ja Evian Kartanolla. Ensi viikonloppuna on Porvoon näyttely, jonka vuoksi vähän virkistimme Riinan muistia... Tässä koko poppoo Belltowneja ja Miyessoja! Vasemmalta FI MVA Miyessa Adelinda (Linda), Belltown Everevenbetter (Evia, takana), Miyessa Amorina (Riina), Miyessa Born To Run (Bondi) sekä Belltown Blackballet (Sara).



Sammy uudessa kodissa

Tässä ensimmäiset kuvat Raisiosta!

'

perjantai 2. syyskuuta 2011

Päivityksiä

Pojat ovat kasvaneet kovasti ja täyttivät jo 3 kk viime maanantaina! Samana iltana olimme Kartanolla ja Linda pääsi radalle, muut odottivat autossa. Lindan riemu oli silminnähtävää, kun se ensin oli anellut kaikin tavoin, että ymmärtäisin tuskan ja sitten onnistui! Se ei muistanut mitään pentuja olevankaan, kun viehe lähti.

Sarakin on taas tikattu, kun tytöt koirapuistossa kuumenivat juostessaan vähän liikaa. Ihan kuin viime talvena, saman toisto ja osui vielä samaan poskeen. Sen jälkeen ollaan oltu jo kerran kopat päässä juoksemassa.

Tänään Sammy lähti Raisioon uuteen kotiinsa Jennan kanssa. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja poika sopeutuu faaraokoirakavereidensa kanssa. Kotona on kieltämättä tyhjää, Sammyn kokoinen aukko!! Mutta me nähdään kyllä tapahtumissa ja muutenkin. Mamma tässä nyt vaan ikävöi...

Sammy unilla




Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...