perjantai 23. joulukuuta 2011

Hauskaa Joulua ja Onnellista, Menestyksekästä Uutta Vuotta 2012!

Kiitos kaikille kasvattieni omistajille, lenkkikavereille ja kilpakumppaneille mukavista hetkistä tänäkin vuonna! Nähdään taas ensi vuonna näyttelyissä ja muissa kivoissa tapahtumissa!

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Adventtiuinti ja -pesu

Koko viikonlopun on satanut vettä kuin saavista, joten onneksi olin varannut sunnuntai-iltapäivälle ajan koirakylpylästä. Partaset tulivat mukaan, joten Bondi tapasi Mellin 11v. ja Sohvin 9v. tänään ensimmäistä kertaa. Bondi oli porukan innokkain uimari, ensimmäisen vartin aikana se ihan kiljui jos ei just heti päässyt takaisin altaaseen :)

Kaikki (myös ihmiset) saivat hyvää liikuntaa ja valohoitoa. Samalla pesimme kaikki koirat, kun ne olivat jo valmiiksi märkiä. Kiitos seurasta Palle, Jarmo, Melli ja Sohvi, nyt on hyvä odottaa joulua!

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Näyttelykauden päätös

Linda kävi tänään Messukeskuksessa Voittaja 2011 -näyttelyssä. Tuomarina oli Elisabet Janzon Ruotsista. Tämä ei ollut Lindan näyttely ollenkaan, se sai ainoana 13 valionartun kehässä EH:n. Melkoinen ero kahden kuukauden takaiseen Porvoon PN2:een!

Tässä arvostelu:
 "Feminin bitch. Dark eyes. Needs more strength in foreface, and underjaw. Good topline. Good body and bone. Normal angulations. Would like to see more power and length in her side movements." val EH

Myös Aslan oli ilmoitettu tälle päivälle, mutta sairastui yöllä ripuliin ja jäi kotiin sairastamaan. Pojalle pikaista paranemista!

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...