keskiviikko 14. elokuuta 2024

Elsa valioitui myös Suomeen!

 Sunnuntaina 11.8.2024 lähdin aamuvarhain ajamaan kohti Harjavallan ryhmänäyttelyä Elsan ja Bondin kanssa. Whippetien arvostelu oli alkamassa jo klo 9, ja niitä oli ilmoitettu vain 20, joten tiesin että paikalla on oltava ajoissa. Koskaanhan ei tiedä, vaikka olisi poisjääntejäkin (ja niitä oli nytkin).

Whippetit arvosteli Simon Rooney Irlannista, todella mukava ja huumorintajuinen herrasmies, joka käsitteli koiria nätisti ja jutteli niiden sekä esittäjien kanssa. Elsasta hän piti kovasti ja niinpä ensimmäistä kertaa valioluokassa esiintynyt Elsa voitti luokkansa, siis val ERI 1 SA. Toiseksi tuli Mila (Ch Absoliuti Idile Melania) ja kolmanneksi Ch Encautom's Sunshine In My Life.

Paras narttu -luokassa oli 5 narttua. Voiton vei toinen Zarakissi eli Essi (Zaraque's Snow White In Starlight), joka ei voinut ottaa serttiä vastaan, joten toiseksi tullut Elsa sai sertin ja valioitui (PN2, SERT -> FI MVA)! PN3 oli juniorinarttu Sassatown Oh My God Who Is She ja PN4 Mila.

Onneksi paikalla oli jopa kaksi valokuvaajaa, joten sain ihanat muistot Elsan valioitumisesta!

kuva: Lenspirit

kuva: Liisa Leppäsalo


kuva: Liisa Leppäsalo


kuva: Anu Prinkkilä

kuva:Anu Prinkkilä




Elsa valioitui myös Suomeen!

 Sunnuntaina 11.8.2024 lähdin aamuvarhain ajamaan kohti Harjavallan ryhmänäyttelyä Elsan ja Bondin kanssa. Whippetien arvostelu oli alkamass...