sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Aslanin ja Kiran pentuja katsomassa

Eilen lauantaina lähdin aamukymmenen jälkeen ajelemaan tyttöjen kanssa kohti Poria, suuntana Marikan vanhempien koti, jossa Aslanin ja Kiran pennut ovat varttuneet jo 5,5-viikkoisiksi. Alkumatkasta vallitsi hernerokkasumu mutta sää kirkastui Karkkilan kohdalla. Tiina soitteli jossain vaiheessa tulleensa juuri Forssan ABC:lle ja tapasimme sitten siellä. Aslan kurkki pienestä ABC:n koira-aitauksesta meitä ja Sara ja Linda kävivät haistamassa ristikon läpi poikaa. Lindan juoksu ei ole vielä loppunut, joten meillä ei ollut asiaa aidan sisäpuolelle.

Haukattuamme pikkusuolaista jatkoimme Tiinan kanssa matkaa. Minä olin oikein printannut kirjalliset ajo-ohjeet, jotka olivatkin sitten ristiriidassa kännykkänavigaattorin kanssa. Näinpä sitten fiksuna käännyin väärästä risteyksestä ja tein ylimääräisen lenkin, joskin navigaattori ohjasi minut sieltä oikealle tielle. Tulipahan nähtyä monta hevostallia, joita ei pitänyt lähistöllä ollakaan... :-D

Vielä oikealla tiellä ajoin talon ohi ja kävin kääntymässä tien päässä. Siinä vaiheessa Tiina jo tuli vastaan, ohiajaneena hänkin. Jälkeenpäin Tiina naureskeli, että odotin häntä tienristeyksessä kuin Ritari Ässä :-D Palattuamme samaa tietä Marika oli jo tullut vastaan tielle, ja niinpä whippet maamerkkinä näkyi jo kauas!

Sara ja Linda tutustuivat vähän pihaan ja koiriin ja joutuivat sitten takaisin autoon. Sisällä meitä oli vastassa Lara-borzoi sekä whippetit Koukku ja Ronja - ja Kira tietenkin. Eteisessä ihastelimme ensin marsuja ja kania, ja sitten oli pentujen vuoro: 10 ihanuutta, 5 poikaa ja 5 tyttöä! Paikalla oli myös muita vieraita sekä Marikan äiti. Kamera kävi, en käyttänyt salamaa, joten sain aika kivoja lähikuvia. Pöytä oli laitettu koreaksi, ja saimme kahvitellakin pentujen sylittämisen lomassa.
Tässä kuvassa Aslan-isin tuliainen. Kaikki pennut saivat oman krokotiilin.

Vaikka pennuista oli todella haikea erota, on kiva tietää, että melkein kaikki on jo varattu hyviin koteihin. Unna-tyttönen (Rokinet's Blueberry, ylimmässä kuvassa) jää kotiin ja eilisen tiedon perusteella enää yksi urospentu on vapaana.


Tässä Saran ja Lindan tuliainen, vaaleansininen pehmolammas, vaaleanpunainen taaempana. Yhtä isoja kuin pennut...

Ulkona kävelytin vielä Saraa ja Lindaa, sitten otimme yhteiskuvat Aslanista ja Kirasta. Aslan ihastui kerta kaikkiaan nähdessään tyttöystävänsä, mutta Kira ei ollut ollenkaan yhtä ihastunut... sitä palelsi ja nisät painoivat :(
Lähdin paluumatkalle ennen Tiinaa, joka jäi vielä hetkeksi. Tapasimme kuitenkin Huittisten ABC:llä, kun pysähdyimme syömään. Siellä vielä huokailimme pentujen ihanuutta ja mietimme, mahtaakohan Linda nyt olla pieniin päin... Kotona olimme puoli yhdeksän aikaan illalla. Kiitos Marikalle ja koko perheelle vieraanvaraisuudesta, sekä Tiinalle ja Aslanille matkaseurasta!

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...