lauantai 26. marraskuuta 2011

Whippet-Tapahtuma Lohjalla 26.11.2011

Tämä päivä oli Miyessalle juhlaa! Bondi (Born To Run) voitti oman luokkansa 4-6 kk urokset, oli BIS 4-6 kk pentu ja sitten vielä BIS-pentu! Debi (Bossa Nova) sai myös todella hyvän arvostelun, mutta ei sijoittunut. Tuomarina pennuilla toimi Sanna Koski.

Toisessa kehässä arvosteli Kristin Hoff Norjasta. Aslan (Aslanthelion) sai valioluokassa hyvän arvostelun, mutta ei sijoittunut. Linda (Adelinda) sai myös hyvä arvostelun narttujen valioluokassa, mutta ei sijoittunut. Sen sijaan Aslanin ja Lindan emo Sara (Belltown Blackballet) voitti narttujen senioriluokan ja oli VSP-seniori!

Sain ensimmäistä kertaa kokoon myös kasvattajaluokan (Aslan, Linda, Bondi, Debi) ja sijoituimme kolmanneksi (viidestä)! Sitten Debi ja Bondi olivat mukana isänsä Noahin (Spellbound Forgetmenot Santana) jälkeläisluokassa ja siitä tuli voitto!! Onnea Jutta ja Noah!

Kotiin tuomisina oli 4 pokaalia, upea Ratia-lasimalja, 7 ruusuketta ja 12 kg kuivamuonaa ja lisäksi paljon muuta kivaa! Kiitos kaikille kivasta seurasta, sekä erityisesti Sannalle ja Tiinalle Debin ja Aslanin mukanaolosta :)

Tässä arvostelut:
Bondi: "Erittäin kaunis, hyvinkehittynyt urospentu. Hieno uroksen pää. Erittäin hyvä etuosa. Kaunis sulava ylälinja, hyvä alalinja,. Vahvat leveät reidet, ihana vahva luusto. Erittäin hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu kauniisti joka suunnalta." BIS-pentu.
Linda: "Gott huvud o. uttryck, men ngt stora öron. God hals. God över-underlinje, God benstomme. Rör sig ok fr. alla håll."
Sara: "Vackert huvud o. uttryck. God hals. God över-underlinje. God benstomme. Fin helhet. Vacker rörelse. Goda vinklar fram o. bak. Rör sig väl fr. alla håll."
Kasvattajaluokka: "Fyra. En fin grupp av två kombinationer med goda rörelser. Olika typer men goda kvalitäten." kasv 3

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...