lauantai 21. tammikuuta 2012

Turun kansainvälinen näyttely

Tänä aamuna klo 7 käänsin auton nokan Turkua kohti hurjassa lumipöllyssä, kyydissä Linda ja Bondi. Sara jäi kotiin jatkamaan uniaan, ja äitini meni aamupäivällä sen seuraksi. Keli oli sellainen, että Kehä kolmosella mietin takaisin kääntymistä mutta jatkoin kuitenkin. Lohjan ohi mentiin kahdeksalta. Turussa ei oltu yhdeksältä, eikä vielä puoli kymmeneltäkään, joten olin ihan varma, että Bondi myöhästyy pentuluokasta. Varttia vaille kymmenen porhalsimme paikalle Messukeskukseen. Parkkipaikalla keräilin molempien kasat, sitten katkesi kevarin hihna ja se pölähti nurin lumeen. Kehä 32 löytyi ja nyt (!) suurkiitos Elomaille, jotka ojensivat apukäsiä ja niinpä olin Bondin kanssa viittä vaille kymmenen valmiina kehään! :)

Urospentuja oli neljä, kaksi niistä Miyessan poikia! Bondi tuli toiseksi ja Sammy kolmanneksi. Vain voittaja, Manoush Darth Tyranus, sai kp:n. Neljänneksi tuli Mistyq Cuddlehound.

Heti Bondin jälkeen menin Aslanin pojan Adon (Rokinet's Sea-Buckthorn) kanssa urosten junnukehään. Ado-rassu ei tunne minua ollenkaan, miten voisikaan. Hän ei yhtään halunnut esiintyä kanssani (eikä ollut yhtä perso nameillekaan kuin Bondi), ja tuloksena oli EH ilman sijoitusta. Kävimme kyllä kilpailuluokassa, koska ei ollut neljää ERIn saanutta koiraa.

Marika ehti itse narttujen junnuluokkaan esittämään Aslanin tyttären Unnan (Rokinet's Blueberry),  jonka tulos oli EH4.

Narttujen valioluokassa oli neljä koiraa. Kaikki saivat ERIn, Linda oli neljäs. Kolme sai SAn, Linda siis ei.

Oli ihan mahtavaa nähdä Sammy! Kiitos Jenna, poika on kasvanut juuri siihen suuntaan kuin toivoinkin. Se on vähän korkeampi kuin Bondi, mutta ei paljon.

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...