tiistai 25. syyskuuta 2012

Fysioterapiaa ja allasjumppaa

Tänään olimme jälleen Onnenkoirassa Hyvinkäällä. Olin varannut (kauan sitten) kaksi peräkkäistä aikaa fysioterapeutille, Saralle ja Lindalle peräkkäin. Bondille varasin puolen tunnin uima-ajan sekä uittajan, jotta sekin sai tekemistä ja omaa kivaa.

Yhdeltä menimme Saran kanssa sisään. Nyt se osasi jo rentoutua, koska tiesi mistä on kysymys. Edelleen avattiin jumeja ja käsiteltiin SI-niveltä. Sara saa selvästi apua käsittelystä.

Kahden aikaan puin Saralle fleecen päälle ja vein sen autoon. Linda tuli käsittelyyn ja Bondin luovutin Tuovin asiantunteviin käsiin uitettavaksi. Bondi polski puoli tuntia ja pääsi suihkuun sekä kuivattavaksi, sitten äitini piti sille seuraa puolisen tuntia kunnes Linda oli valmis. Linda jännittäjätyyppinä tärisi ja tutisi koko käsittelyn ajan, eikä vähiten siksi kun seinien läpi kuului täysihoitolan koirien haukkumista ja ulvomista.

Kerroin, että Linda on mielestäni ollut synnytyksen jälkeen ihan juntturassa, ei edes liiku enää pitkin askelin ja on jotenkin takaosastaan vino - kukaan tuomari ei tosin ole asiasta sanonut. No, niinpäs olikin. Astutuksen ja synnytyksen seurauksena koko lantio oli vino. Samoin SI-nivelessä oli myös jäykkyyttä kuten Saralla. Lindan kanssa joutui tekemään vähän enemmän töitä juuri tuon jännitystärinän vuoksi, Sara ottaa rennommin.

Kotona on nyt kolme väsynyttä mutta tyytyväistä vipunaa! Kiitos Riina ja Tuovi! :)

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...