torstai 27. joulukuuta 2012

Papu tuli kylään!

Tänään oli hieno päivä! Senja, Papu (Miyessa Arizonaboy) ja Kukka tulivat meitä tervehtimään, ja siitäkös karuselli syntyi vähäksi aikaa! Kukka pelastettiin syöksähtelevien whippetien jaloista Senjan kainaloon, josta pikkuprinsessa sitten arvokkaasti seurasi tilannetta. Pojat ottivat vähän toisistaan mittaa tuijottamalla ja pienellä juoksukisalla pihalla, samaan aikaan Sara kurmootti Lindaa. Lopulta kaikki rauhoittuivat (sitä ennen nuorimies Bondi ehti tehdä kasan olohuoneen matolle ja nostaa jalkaa joulukuusta vasten).

Pieni Kukka piti Bondin hyvin komennossa, lähelle ei tarvinnut tunkea. Papu alkoi komentaa Bondia silloin, kun Bondi alkoi askarrella oman tyhjän pahvirasiansa parissa. Papun mielestä tavaroita ei saa rikkoa! Bondin korviin Papu kuulosti ihan Sara-mummolta, ja se meni neuvottomaksi.

Oli ihanaa tavata kaikki ja nähdä Papu, joka muistuttaa todella paljon Saraa myös tavoiltaan. Papu tunnisti ilmeisesti huonekalut, vaikka ei tässä asunnossa ole ollutkaan. Se tuli jakamaan pusuja minulle moneen kertaan, eikä kuulemma käyttäydy samoin vieraita kohtaan.

Tässä muutama kuva.
Papu komentaa siskonpoikaa!

Papu-kulta

Miyessa Arizonaboy "Papu" ja Kukka

Pieni Kukka Senjan sylissä.

Bondi hämillään.

Papu löysi puruluun.

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...