sunnuntai 29. tammikuuta 2012

B-pennut 8 kk!

Paljon onnea Bondille, Debille, Sammylle ja Sulolle, kaikille Lindan ja Noahin ihanille pojille! Kuukauden päästä tulee virallinen näyttelyikä täyteen :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Turun kansainvälinen näyttely

Tänä aamuna klo 7 käänsin auton nokan Turkua kohti hurjassa lumipöllyssä, kyydissä Linda ja Bondi. Sara jäi kotiin jatkamaan uniaan, ja äitini meni aamupäivällä sen seuraksi. Keli oli sellainen, että Kehä kolmosella mietin takaisin kääntymistä mutta jatkoin kuitenkin. Lohjan ohi mentiin kahdeksalta. Turussa ei oltu yhdeksältä, eikä vielä puoli kymmeneltäkään, joten olin ihan varma, että Bondi myöhästyy pentuluokasta. Varttia vaille kymmenen porhalsimme paikalle Messukeskukseen. Parkkipaikalla keräilin molempien kasat, sitten katkesi kevarin hihna ja se pölähti nurin lumeen. Kehä 32 löytyi ja nyt (!) suurkiitos Elomaille, jotka ojensivat apukäsiä ja niinpä olin Bondin kanssa viittä vaille kymmenen valmiina kehään! :)

Urospentuja oli neljä, kaksi niistä Miyessan poikia! Bondi tuli toiseksi ja Sammy kolmanneksi. Vain voittaja, Manoush Darth Tyranus, sai kp:n. Neljänneksi tuli Mistyq Cuddlehound.

Heti Bondin jälkeen menin Aslanin pojan Adon (Rokinet's Sea-Buckthorn) kanssa urosten junnukehään. Ado-rassu ei tunne minua ollenkaan, miten voisikaan. Hän ei yhtään halunnut esiintyä kanssani (eikä ollut yhtä perso nameillekaan kuin Bondi), ja tuloksena oli EH ilman sijoitusta. Kävimme kyllä kilpailuluokassa, koska ei ollut neljää ERIn saanutta koiraa.

Marika ehti itse narttujen junnuluokkaan esittämään Aslanin tyttären Unnan (Rokinet's Blueberry),  jonka tulos oli EH4.

Narttujen valioluokassa oli neljä koiraa. Kaikki saivat ERIn, Linda oli neljäs. Kolme sai SAn, Linda siis ei.

Oli ihan mahtavaa nähdä Sammy! Kiitos Jenna, poika on kasvanut juuri siihen suuntaan kuin toivoinkin. Se on vähän korkeampi kuin Bondi, mutta ei paljon.

maanantai 16. tammikuuta 2012

Hampaidenhoitoa

Sara kävi tänään Apexissa hampaidenpuhdistuksessa, Anna Valtonen hoiti. Kaikki meni hyvin, viideksi mentiin, käytiin väliajalla Jumbossa kaupassa ja palattiin Lindan ja Bondin kanssa ostoksilta hakemaan vähän "toisaikainen" Sara kotiin vähän ennen puolta kahdeksaa. Maksoihan se - yli 200 euroa - mutta suu on nyt puhdostettu ja tarkastettu taas. Näitä perushoitojahan ei saa vakuutukseen, kun ei ole kyse sairauden hoidosta vaan ennaltaehkäisystä.

Saran kohdalla olen aina kovin peloissani rauhoituksen suhteen, mutta taas selvittiin hengissä :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Miyessa muuttaa!

Muutamme helmikuun ensimmäisellä puoliskolla Klaukkalan Pietarinmäkeen. Kävimme tänään pyörähtämässä siellä, ja totesimme edellisten asukkaiden kanssa, että nyt lumien aikaan ei aitaa oikein pihalle saa. Täytyy keksiä väliaikaisratkaisu. Tällä hetkellä siellä asuu bretoni Reko. Sillä on oma pikkuaitaus pihalla, mutta aidan korkeus ei riitä. Se on myös liian pieni meidän porukalle.

Kävimme myös Klaukkalan Mustissa&Mirrissä ostamassa Bondille Pomppa-talvitakin, kun tulikin yhtäkkiä näin kylmä. Tilattu takki ei ole vielä tullut ja fleece alkaa olla liian viileä. Nyt pärjätään vähän aikaa, sillä jouduin ostamaan 45 cm takin ettei pissit mene sisälle ;)

Koirat ovat ihmeissään tavaroiden pakkaamisesta, ja Bondi kävi jo purkamassa yhden pahvilaatikon päätyyn ison "ikkunan". Ei sentään ehtinyt vetää liinavaatteita ulos...

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Me lähdimme kotoa pakoon ilotulituksia, ja se oli oikea ratkaisu. Lindan kaksi vuotta sitten alkanut kammo alkaa lieventyä ärsykkeiden vähenemisen myötä. Olimme toisen kerran peräkkäin mökkimatkalla.

Löysin samalla matkalla vihdoin, pitkän hakemisen jälkeen, Bondille samanlaisen ruokakuppitelineen kuin tytöilläkin, mutta 30 cm korkean. Saran ja Lindan telineet ovat 25 cm korkeita. Heti kokeiltiin!
Bondi ja uusi ruokakuppi telineineen.

Linda syö taaempana omasta kulhostaan.

Sara syö kahden kulhon telineestä, toisessa on aina yhteinen vesi.

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...