lauantai 13. heinäkuuta 2013

Bondille toinen sertti!

Hyvinkään näyttely on meille ihan lähinäyttely. Varasin kuitenkin matka-aikaa, koska Hyvinkään asuntomessut alkoivat eilen ja siellä on monta muutakin tapahtumaa tänä viikonloppuna. Ihan suotta, ruuhkasta ei ollut tietoakaan. Whippetejä oli ilmoitettu 13 kpl Raisa Savanderin arvosteltavaksi, 9 urosta ja 4 narttua.Kahdesta junnu-uroksesta toinen sai ERI 1 SA ja toinen EH 2, ja ainoa nuorten luokan uros sai EH:n. Avoimessa luokassa oli neljä urosta, joten totesin Salovaaroille, että kaikki ainakin sijoittuvat! Siinä kävikin sitten niin, että Bondi voitti luokkansa ERI 1 SA, Pikkuliisan Kesäyön Toive oli ERI 2 SA, ja toiset kaksi Softouch Hullabalooza sekä Whiptails Early Mcintosh saivat EH:n, en tiedä tällä hetkellä järjestystä. Mian Snacky voitti valiot (niitä oli kaksi) ja oli PU-1, Bondi oli PU-2 ja sai sertin, junioriuros PU-3 ja sai varasertin. En huomannut myöskään, oliko PU-4 se toinen valiouros vai avoimen luokan toinen.

Olen ylpeä Bondista, poika jaksoi esiintyä hurjasta helteestä huolimatta täysin mallikelpoisesti! Lähdimme pikavauhtia kotiin, koska kuumuus oli liikaa meille ihan jokaiselle.


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...