lauantai 17. elokuuta 2013

Kouvolan näyttely

Tänään päättyi kolmen viikon näyttelytauko ja alkoi viiden viikon näyttelyputki! Aamuyhdeksältä käänsin auton nokan kohti Kouvolan ravirataa, jossa whippetit arvosteli Vija Klucniece Latviasta. Uroksia oli ilmoitettu 12 (1 oli poissa) ja narttuja 8. Avoimen luokan uroksia oli neljä, joten kaikki sijoittuivat. Luokkavoiton vei Infamous Caspian-X, joka oli myös PU-1 ja sai sertin. Se valioitui samalla, onnea! Bondi tuli toiseksi ERI 2 SA ja oli seitsemän uroksen PU-luokassa vielä viiden parhaan joukossa, mutta jäi sitten ilman sijoitusta. Kolmanneksi avoimessa luokassa tuli Salovaarojen Pablo eli Softouch Hullabalooza ERI 3 ja neljänneksi Keskisen Riikan Mimi Chill's Panther's Daydream ERI 4.

Pääsimme lähtemään ajoissa pois ennen lännestä lähestyvää saderintamaa. Pysähdyin kotimatkalla syömään ABC:lle ja siellähän Salovaaratkin ulkoiluttivat nelikkoaan samaan aikaan! Huomenna onkin ihan liian aikainen lähtö kohti Heinolaa.

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...