sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Bondi voitti valioluokan!

Tänään olimme Kartanolla HSKP:n ryhmänäyttelyssä (ryhmät 1, 3 ja 10). Whippetejä oli ilmoitettu 20 ja ne arvosteli Karin Hedberg Ruotsista. Meiltä olivat mukana tällä kertaa veljekset Debi ja Bondi.

Avoimessa luokassa oli kolme poikaa: Danny eli Belltown Forces Of Nature vei voiton ERI 1 SA ja sai lopuksi vielä varasertin, onnea! Debi (M. Bossa Nova) tuli toiseksi (ERI 2) ja kolmanneksi tuli Mimi Chill's Kendo (EH 3).

Valioluokassa oli neljä urosta, joten mietin etukäteen että tulee siis ainakin sijoitus... Lopulta Bondi (M. Born To Run) voitti luokan (ERI 1 SA), toiseksi tuli Play A While Mora Marknad "Snacky" ERI 2 SA, kolmanneksi Fanfare's Too Cool To Care "Bueno" ERI 3 SA ja neljänneksi Just Nosy Velveteen ERI 4 SA.

Paras uros -luokassa kärkeen menivät veteraaniherrat: Fanfare's Special Export "Bravo" PU-1 ja VSP (sekä ROP-veteraani) ja Whiptail's Salt'n Pepper "Salttu" PU-2. Kolmanneksi tuli nuorten luokan voittaja Brookway Academy Choice "Bentley" PU-3 ja sertti ja neljänneksi Bondi, PU-4.

Näin meidän tämän kesän tiivis näyttelyputkemme huipentui ja päättyi tähän Bondin valioluokan voittoon! Tänä vuonna olen vielä koirineni Lahden kansainvälisessä sekä Messarin näyttelyissä, ja maastopuolella HVK:n syysmaastoissa. Muita kasvattejani näkee toki muuallakin vielä syksyn mittaan!

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...