lauantai 26. lokakuuta 2013

Lahden kv. näyttely

Aamulla lähdin hernerokkasumussa kohti Lahtea. Autojono urheilukeskukseen oli pitkän pitkä, mutta lopulta sain auton melko lähelle näyttelypaikkaa. Tosin niin kuraiseen paikkaan, että onneksi ei ollut "turkkikoiria".

Whippetejä oli ilmoitettu 55, joista yksi jäi pois. Tuomari oli tällä kertaa Italiasta, Massimiliano Mannucci. Ja päivän sana oli EH, yksi koira sai jopa H:n. Meidän tulokset olivat siihen nähden hyviä:

Bondi (Born To Run) valioluokassa ERI 2 SA, ei sijoitusta PU-luokassa.
Sulo (Bucket Of Love) avoimessa luokassa ERI 2, ei SA
Linda (Adelinda) valioluokassa EH 4 (viidestä kolme sai ERIn ja kaksi EH:n).

Huomasin aamupäivällä ennen kehää, että Bondin takapää on turvoksissa. Arvasin, että anaalirauhanenhan se on ja ihmettelin, kun se ei ole vetänyt takapäätään yhtään. Hienosti poika veti myös kehät läpi, mistään ei huomannut että kaikki ei ole kunnossa.

Kotiin päästessämme takapää olikin jo aivan punainen, ja kun yritin suihkuttaa ja puristaa, totesin että tämä ei nyt kotikonstein tyhjene. Suurkiitos Taikatassulle, joka otti vastaan pojan heti, puoli tuntia ennen sulkemisaikaa! Siellä sitä yritettiin huuhdella vähän huonolla menestyksellä - mennään alkuviikolla uudelleen huuhteluun.

Nyt poika on saanut ruokaa, antibioottia ja kipulääkettä. Masukin toimii taas, että eiköhän tämä tästä taas iloksi muutu!

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...