sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Hyvinkäällä


Luhtisaalistuksessa oli tänään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Linda kaatui alkuerässä niin pahasti (voltti niskan kautta ympäri), että keskeytti ja palasi luokseni (ensimmäinen keskeytys koskaan). Paineltiin suoraan eläinlääkärin luo, mutta hän ei löytänyt mitään vakavaa - onneksi.

Bondi kaatui alkuerässä ihan samassa kohdassa vinottain voltin, mutta jatkoi loppuun. Suoraan eläinlääkärin luo taas. Vähän kuulemma oli haluttomuutta vetää vasen eturaaja suoraan eteen, mutta muuten ok. Painelimme metsälenkille ja odottelimme tuloksia: 214 pistettä ja finaaliin jaetulla sijoituksella 6/11. No sitten siis suunta eläinlääkärin luo jälleen: "Me tultiin taas, tuli finaalipaikka, mitäs tehdään?" Uusi tutkimus ja poika oli kuulemma kunnossa. Finaalista tuli 206 pistettä eli yhteensä 420 pistettä, sijoitus 7/8. Finaalin jälkeen se päästeli kurkunpää-korinaa, mutta ei mikään ollut hätänä onneksi (kävimme neljännen kerran eläinlääkärin pakeilla!). 

Kun tähän lisätään mm. ukonilma ja rankkasade, sekä hurja helle, olipas aikamoinen päivä! Velipuoli Mystille paljon onnea sertistä ja kisan parhaista pisteistä: 495!

Ei kommentteja:

Hyvää vuodenvaihdetta!