sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Bondille CACIB

Tänä viikonloppuna olemme  kiertäneet Suomea kansainvälisten näyttelyiden merkeissä. Auton mittariin kertyi n. 1340 km. Lauantaina Oulun kv. näyttelyssä arvosteli Inga Siil Virosta. Uroksia oli yhteensä 10, ja Bondin tulos upea val ERI 1 SA PU-1 CACIB VSP! ROP oli valionarttu C'mere La Bohème.

Sunnuntaiaamuna lähdimme Oulusta tutusta Arina-hotellista kohti Kokkolan ravirataa. Siellä kv. näyttelyssä whippetit arvosteli suomalainen Markku Kipinä. Tällä kertaa uroksia oli 9. Bondin tulos neljästä valioluokan uroksesta ERI 3 SA. PU-luokassa oli kuusi urosta ja Bondi oli epävirallinen viides, eli yksi oli pudotettu pois jo ennen viimeistä kierrosta ja sitten Bondi oli viidestä se joka ei sijoittunut.

Olen todella tyytyväinen! Bondi sai nyt ensimmäisen CACIBinsa, Sammylla on jo yksi (Valko-Venäjältä), ja Sulolla vara-CACIB Pori kv:stä.

Nyt levätään ja kerätään voimia seuraaviin koitoksiin.

Sulo osallistui tänään Tampereen maastokisaan ja sai 209/229 eli 438 pistettä sijoituksella 4/14. Hienosti poika jaksoi päivän läpi hautovasta helteestä huolimatta!

Ei kommentteja:

Hyvää vuodenvaihdetta!