maanantai 15. joulukuuta 2014

Sulo loukkasi varpaansa

Muutama viikko sitten Sulo loukkasi oikean etujalan varpaansa agilitytreeneissä, ilmeisesti se jotenkin tarttui kiinni putkessa tms. Omistaja seurasi tilannetta, mutta Sulo ei ontunut ollenkaan. Sen sijaan se aristi varvasta puristettaessa. Nyt viikonloppuna se palasi agiharjoituksiin ja siellä meni hyvin, mutta sen jälkeen kaverin kanssa riehuessa se vinkaisi jälleen. Ei ontumista.

Tänään röntgenissä selvisi, että varpaassa on irtopala. Jalka on nyt lastassa ainakin neljä viikkoa ja Sulo täydessä levossa, vain pieniä remmilenkkejä saa tehdä. Röntgenkuvat lähtivät kuitenkin vielä eteenpäin tarkempiin tutkimuksiin. Nyt toivotaan kovasti, että lepo auttaa ja pala luutuu. Pahimmassa tapauksessa edessä voi olla varpaan amputointi. Olemme kovasti huolissamme, toivomme parasta emmekä ajattelekaan huonoja vaihtoehtoja nyt. Tsemppiä Sulo ja Riikka, ja kärsivällisyyttä!

kuva: Riikka Mäki

Ei kommentteja:

Syksyn aktiviteetteja

Ratakisojen välissä Nenna kävi Hyvinkäällä tiistaitreeneissä 18.9. juoksemassa yksinään 350 m ja se taittui aikaan 28.182 s, joka tarkoittaa...