lauantai 12. marraskuuta 2016

Nenna tutustui Messukeskukseen

Tänään matkasimme Helsingin Messukeskukseen Lemmikkimessuille. Olin ilmoittanut Nennan jo ennakkoon Stadin Superkoira -kisan match show -osioon, sillä ajattelin että tämäpä kätevä tilaisuus tutustuttaa pentu Messukeskukseen kuukautta ennen Voittaja Puppy -näyttelyä.

Nenna kuului tässä mätsärissä isoihin pentuihin, ja oli samanikäisen englanninspringerspanielin parina. Nenna sai punaisen nauhan. Sen jälkeen tuli parin tunnin odotus, pitkään aikaan ei tapahtunut yhtään mitään. Ryhmäkehässä eli isojen pentujen punaisten joukossa ei tullut sijoitusta. Voiton vei whippet, eli Softouch-uros Royce 8 kk. Nennan kehäliikunta ei ole vielä kohdallaan, se kulkee enimmäkseen nenä maassa nameja hakien.

Väliajalla pistäydyimme WH:n ständillä, mutta kehän jälkeen suuntasimme kotiin. Nennan riemuksi Emilia-tyttönen löytyi messuvieraiden joukosta, ja ihmislapsi ja koiralapsi halailivat toisiaan lämpimästi :) Kotimatkalla kävimme Mustissa ja Mirrissä hakemassa ruokasäkin, ja Nenna sai kaupan tädeiltä namia, jolloin häntä vispasi vimmatusti...

Ei kommentteja:

Hyvää vuodenvaihdetta!