maanantai 20. helmikuuta 2017

Whippet-Tapahtuma 2017

Taas mentiin Whippet-Tapahtumaan, tällä kertaa 11.2. Showhau Centeriin Vantaalle Bondin (valioluokka) ja Nennan (junioriluokka) kanssa. Myös Sulo oli paikalla (superkäyttöluokka). Pennut ja juniorit arvosteli Jaana Porkka (kennel Sopisco) ja kaikki muut Tamara Howarth, Ranska (kennel Taraly).

Päivästä tuli jälleen pitkä, joten pikkumimmit Nenna ja Emma (Riikan Tiger's Chaos My Only One) saivat näyttelykokemusta kerrakseen. Arvostelu alkoi 9.30 ja Bondin vuoro tuli puolenpäivän tienoilla, sen sijaan junnunartut arvosteltiin vasta kahden maissa ja loppukilpailut venyivät viiteen asti. Päivä sujui mukavasti, kun paikalla oli paljon kivoja kaksi- ja nelijalkaisia kavereita, välillä pääsi kahville ja koirien ulkoilutus oli helppoa parkkipaikan laitamilla. Mukaan ostin myös kasan lujaa purtavaa Nenna-neidille!

Tulokset olivat hienot! Valioluokassa oli 11 urosta, ja Bondi (M. Born To Run) sai KP:n vaikka sijoitusta ei tullutkaan. Arvostelu oli upea:

"Very beautiful dog of classic type with a very beautiful head and eyes. Beautiful neck, very well angulated both ends. Nice topline & underline. Perfect balanced. Moves well from all sides."

Nenna (Zaraque's Kismet Sensation At Miyessa) sijoittui 4/10 KP junioriluokassa! Tässä Nennan saama arvostelu:

"Pitkälinjainen, elegantti narttu. Kaunis pää, hyvät korvat. Pitkä elegantti kaula. Ikäisekseen hyvä rintakehän syvyys, mutta vielä kapea edestä. Kaunis takaosa. Liikkuu hyvin löysästi edestä, mutta kauniilla askeleella sivulta. Koira, joka on hyvin kaunis, mutta tarvitsee vielä paljon aikaa."

Superkäyttöluokkaan oli ilmoitettu 2 urosta. Sulo (M. Bucket Of Love) voitti luokan, sai kunniapalkinnon sekä oli vielä BIS-superkäyttö! Sulon arvostelu on tässä:

"Very handsome dog with a most beautiful head. Beautiful neck. Superbly angulated in front and rear. Very nice topline and underline. Moving very well from all sides."

Hyvä Sulo ja Riikka! Bondin kanssa on aina ilo esiintyä, se menee niin riemulla ja hoitaa itse esiintymisensä, minä vain seuraan mukana. Nenna-pieni osoitti hurjaa kypsyyttä ja kärsivällisyyttä jaksamalla monen tunnin odottelun jälkeen esiintyä kuin kokeneempikin näyttelyssäkävijä! Tässä muutama kuva:

Nenna, kuva Antti Ruotsalo

Nenna, kuva Jenni Mäki

Bondi, kuva Antti Ruotsalo

Sulo BIS-superkäyttö ja C'mere Malibu VSP-superkäyttö, kuva Antti Ruotsalo

Ei kommentteja:

Hyvää vuodenvaihdetta!