torstai 23. huhtikuuta 2020

Näyttelymatka Viroon

Aloitimme vuoden 2020 näyttelykauden Virossa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että se saattoi jopa päättyäkin siihen, näin koronan jyllätessä ja kaikkien tapahtumien peruunnuttua.

Lauantaina 15.2. lähdimme aamulautalla klo 7.30 Tallinnaan, minä Bondin ja Nennan kanssa sekä Paulina Partanen Sirun (Besties Fancy Face) kanssa. En ole aamuihmisiä, joten neljältä nousu on yhtä tuskaa ja aamiainen laivassa oli enemmän kuin tervetullut. Meillä oli hytti, joten koirat saivat olla siellä rauhassa matkan ajan.

Saku-hallissa oli Winter Cup 2020 -näyttely, ja whippetejä arvosteli virolainen Inga Siil. Bondin tulos oli ihan mahtava, vet ERI 1 SA ROP-VET sekä epävirallinen titteli "TVWC20" eli Tallinn Veteran Winner 2020! Olin niin iloinen ja ylpeä pojasta! Pääsimme pyörähtämään myös BIS-veteraanikehässä, tosin siellä ei tullut sijoitusta. Mutta sitten Nenna! Kolmas kerta toden sanoo eli nyt tuli sertti! Nenna avo 1 SA SERT, PN-luokassa ei tullut sijoitusta mutta siellä kaikilla oli jo sertit täynnä, joten Nenna ilmoitettiin serttivoittajaksi. Minä hypin tasajalkaa riemusta ja huusin "kyllä, todella!" kun kehis kysyi otatteko sertin vastaan... Paulinan Sirun tulos oli jun EH, mikä on just riittävä juoksukisoja ajatellen, joten olimme molemmat riemuissamme tuloksista!

Yövyimme Hestia Hotel Europassa ja hotelli oli todella kiva sekä aamiainen hyvä ja runsas. Olin varannut etukäteen paikan parkkihallista, koska en syksyllä tokikaan tiennyt onko helmikuussa paukkupakkanen vai vesikeli. No, oli vesikeli... Yö meni muuten hyvin, mutta Nenna ei asettunut nukkumaan juurikaan. Se oli rampannut katsomassa Paulinaa vähän väliä, eikä siis saanut levättyä. Me puolestamme kuuntelimme tipsutusta... ja minä luulin sen olevan Siru!

Sunnuntaina lähdimme vasta aamupäivällä ajamaan kohti Harjua, jossa oli vinttikoirien ryhmänäyttely uudessa koirakeskuksessa. Siellä whippetit arvosteli ruotsalainen Karin Hedberg. Bondi oli aivan elementissään koko viikonlopun, ja sunnuntain upea tulos oli vet ERI 1 SA ROP-VET, BIS-VET 2, PU-1, VSP!!! Nenna oli huonon yönsä jälkeen väsynyt ja vähän haluton, tulos avo ERI 3. Siru sen sijaan pisti vielä paremmaksi kuin lauantaina, jun ERI 2! Omistajan ilme oli ikuistamisen arvoinen, ja meillä oli syytä juhlaan!

Ehdimme käydä serttikahveilla vielä ennen laivan lähtöä, ja hyvillä mielin palasimme iltalaivalla kotiin. Tässä kuvia reissusta. Valitettavasti Nennasta ei tullut yhtään kelvollista pönötyskuvaa.

Tavaraa riittää näyttelyreissulla!
Väsyneitä esiintyjiä hotellissa.
Bondi: "Joko on mun vuoro?"
Dogarium Collette ROP, Miyessa Born To Run VSP
Bondi Saku-hallissa ROP VET
Sirun hellä hetki laivalla.
Nenna kotimatkalla.
Bondin ja Nennan tuliaiset Virosta!


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...