maanantai 13. syyskuuta 2021

Toivioretki Nennan kanssa

Virossa oli viime viikonloppuna kolmen kansainvälisen näyttelyn putki, ja lähdin Nennan kanssa tavoittelemaan yhtä CACIBia. Ajattelin, että kun samalla reissulla on kolme mahdollisuutta saada yksi CACIB, niin toki käytän sen kun en voi alvariinsa siellä juosta. Linda ja Bondi lähtivät mukaan neuvonantajiksi ja huoltojoukoiksi, koska minulla ei nyt ole niille hoitajaa. Varsinkaan Lindaa en enää veisi kodin ulkopuolelle hoitoon minnekään.

Perjantaina 10.9. Nenna val ERI 3, tuomarina Vija Klucniece, Latvia, ja sunnuntaina 12.9. val ERI, tuomarina Gerard Jipping, Alankomaat.
Lauantaina sen sijaan tähdet olivat kohdillaan! Tuomarina oli Colette Muldoon Irlannista, ja ensin Nenna voitti valioluokan (6 narttua) ja nousi sitten parhaaksi nartuksi! Tuloksena upeasti val ERI 1 SA PN 1 CACIB VSP Tallinn Winner 2021 !!!
Nyt Nennalla on kolme CACIBia, ja neljäs tarvitaan vielä, jostain muualta kuin Liettuasta tai Virosta. Saa nähdä, saadaanko se vielä jostain. Tässä virallinen kuva, jossa tosin takajalat liikaa rungon alla. En nähnyt sitä tuossa, kun luulin olevani kuvan ulkopuolella...



Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...