torstai 27. heinäkuuta 2023

Myös Lindan aika tuli täyteen

 Vain 13 päivää Nennan jälkeen hyvästelin Lindan. Ensimmäisestä kasvattamastani pentueesta, ensimmäinen oma kasvattini, ensimmäinen koirani joka valioitui. B-pentueen ihanien poikien emä. FI MVA Miyessa Adelinda 17.11.2007-5.4.2023. Lindan lihasvoimat heikkenivät ja sen tasapaino alkoi heittää vasemmalle aika ajoin. Vaikka se käveli vielä lyhyillä lenkeillä hyvin, se ei jaksanut seisoa pitkään vaan takajalat alkoivat vajota. Tammikuussa se vielä kulki hyvin ja sai Emmi Syrjäsen suosituksesta dementialääkkeen, jonka avulla se sai uutta puhtia vielä pariksi kuukaudeksi. Kun selvisin Nennan menetyksen nostattamasta kuumeesta, oli aika tehdä Lindalle viimeinen palvelus. Linda lähti sylissäni Taikatassussa ell Kati Härkösen vastaanotolla kuten äitinsä Sara aikaisemmin.

Linda Taikatassussa 5.4.2023

Alle kahdessa viikossa neljän koiran laumani supistui kahteen. Kevät oli niin musertava, että vasta nyt voin kirjoittaa tästä.


Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...