perjantai 13. toukokuuta 2011

Ketunhäntä ja piikkejä

Molempia on nähty tänään. Sara sai Apexissa tehosterokotukset rabiesta ja kennelyskää vastaan ja Linda odotti autossa sillä välin. Apexissa oli samaan aikaan mm. unkarinvinttikoira, joka oli toipumassa käärmeenpuremasta, sekä vaalea salukinarttu, jolla oli side jossain eturinnan tienoilla.

Iltalenkille lähdimme poikkeuksellisen aikaisin, jo puoli yhdeksän. Palasimme Saariseläntien kautta kääntöpaikan yli metsänreunaa, kun näimme ketun haistelemassa istutuksia hiekkatien vieressä. Olin ihan varma, että se ampaisee karkuun metsää, mutta erehdyin raskaasti! Se vilkaisi koiria, hölkötti takaamme sen tien yli, jolla seisoimme ja jatkoi asfaltille kerrostalon alakerrassa sijaitsevaa autotallia kohti. Siihen se jäi tutkailemaan autotallin ovien eteen, juoksenteli vähän kauemmas, palasi takaisin meitä kohti ja kääntyi talon kulmasta kerrostalon pihalle. Minä ja koirat taisimme olla yhtä monttu auki kaikki kolme! Jäimme tuijottamaan hetkeksi ketun katoamissuuntaan :)

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...