tiistai 24. toukokuuta 2011

Musteja & Mirrejä

Kyllä on eroa näissä Musti&Mirri-ketjun liikkeissä! Herttoniemen liikkeessä käyn joskus ja siellä saa aina aivan loistavaa palvelua, olen asioinut sekä koirien kanssa että ilman. Pakkalassa oli myös liike, josta ostin viime vuonna mm. kevarin, se on nyt valitettavasti lopetettu. Tammistossa on uusi, siellä en vielä ole käynyt.

Puotinharjun M&M on lähimpänä, ja suuri, mutta mutta. Se palvelu. Talvella kävin koirien kanssa etsimässä Hurtta-haalaria Saralle. Kassan takana seisoi kaksi nuorta naista ja pyysin toiselta apua, kun en heti löytänyt etsimääni. Tiedän, että Hurtta-vaatteissa on ihan rotutaulukot olemassa netissä. Kysyin, minkäkokoinen haalari olisi Saralle sopiva. Vastaukseksi sain, että ei hän oikein tiedä. Sitten todettiin, että punaista ei ainakaan ole, kun pakkasilla on mennyt niitä nyt paljon. Kiitos näkemiin.

Sen jälkeen kävin eräänä päivänä Forumin M&M:ssä vilkaisemassa haalaritilannetta. Siellä tuli heti myyjä tiedustelemaan, voiko auttaa, ja vaikka punaista haalaria ei ollut (eikä koiria mukana), hän etsi heti taulukosta koon ja lupasi tilata sen minulle. Sain myös kuulla, että voin viedä sen kotiin sovitettavaksi ja saan tekstiviestin heti, kun se on tullut! Näin palvellaan asiakasta, loistavaa! Aikanaan sain tekstarin, hain haalarin ja se sopi kuin nakutettu. Kiitos siitä!

Tänään erehdyin taas käymään Puotinharjussa. Ajattelin katsastaa pentuaitauksia, koska olin niitä siellä nähnyt. Kompostikehikot kun ovat vähän turhan huteria loppuvaiheessa luovutusikäisillä. Nettitietojen perusteella tiedän, että kovin on erihintaisia ja -kokoisia olemassa. Tuolla oli yksi metallinen 119 euroa (ja yksi kankainen). Luovutin. Kävin kassalla maksamassa pikkuostoksia ja mainitsin, että yritin etsiä pentuaitaa, mutta siellä näkyy olevan vain yhdenlainen, joka maksaa toistasataa euroa. Vastaus oli joo. Sitten hän kysyi, olenko kuullut sellaisesta kompostissa käytettävästä, joita saa puutarhaliikkeistä?! Totesin, että kyllä, olen juuri menossa täältä hakemaan kompostikehikkoa, mutta olisin mieluummin ottanut tukevamman pentuaidan.

Pakko todeta, että Puotinharjussa on sekä palveluhalutonta että ammattitaidotonta henkilökuntaa, jotka eivät näe edes mahdollisuutta tehdä bisnestä! Minkälainen myyjä käskee asiakkaan mennä toisen alan kauppaan, kun M&M:n valikoimat kaikenkaikkiaan ovat valtavat! Veikkaan ei-niin-pitkää tulevaisuutta tuolle liikkeelle. Liiketila on suuri, tuskin kovin halpa. Ehkä kannattaisi saada kauppojakin aikaiseksi?

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...