perjantai 13. joulukuuta 2013

Helsinki Winner 2013

Messukeskuksen kolmen päivän show-putken ensimmäinen oli perjantain Helsinki Winner 2013 -näyttely. Ilmoitin sinne vain Bondin. Whippetien tuomari oli australialainen Sally Stasytis, joka itse on borzoi-ihminen.

Uroksia oli vain 23, niistä valioluokassa kuusi. ERIä tuli varsin säästeliäästi, nuorten luokassakaan (viisi urosta) ei yhtään! Bondin tulos oli val ERI 3, josta olen erittäin tyytyväinen. Valioluokka oli kovatasoinen taas, ja voiton vei jälleen Marcus, Aberdeen Remarkable in Paris, joka oli myös PU-1 ja VSP. Toiseksi valioissa tuli C'mere Jöröjukka ja neljänneksi Softouch Diamond Dust.

Tänään oli tilaa myös kiertää myyntikojuja ja shoppailla, kun oli arkipäivä - kaikki eivät olleet säästäneet kesälomapäivää tähän kuten minä! Löysinkin Saralle Brit Care Senior -ruokaa tarjouksesta ja Linda sai tuliaisiksi makuupussin AskDogin kojusta.

Huomenna Messarissa on Nordic Winner 2013 -näyttely, mutta sinne me emme mene vaan vietämme vapaapäivää. Sunnuntaina olemme sitten taas paikalla Voittaja 2013 -näyttelyssä, Sulo avoimessa, Bondi ja Linda valioluokissa.

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...