maanantai 16. joulukuuta 2013

Voittaja Winner 2013

Sunnuntaina oli sitten Koira 2013 -tapahtuman viimeinen näyttely, Voittaja Winner 2013. Olin ilmoittanut sinne Bondin ja Lindan, lisäksi Sulo oli tulossa.

Tuomarina tällä kertaa oli suomalainen Harry Tast, joka on arvostellut Saran kaksi kertaa (Lahdessa nuorten luokassa ja Keminmaalla avoimessa). Halusin hänen arvostelevan Lindan, koska hän piti Saran tyypistä mutta kaipasi sille rintakehää, jota puolestaan Lindalla on.

Linda esiintyi kauniisti kuten aina, mutta sai "sakot" siitä, ettei nostanut häntäänsä. Lindahan pitää häntäänsä yleensä aina jalkoja myöten tai niiden välissä, myös silloin kun heiluttaa häntää. Tast tulkitsi sen arkuudeksi ja antoi valioluokassa EH:n. Hän vielä sanoi minulle, että se ei viihdy, häntä on koko ajan koipien välissä. Arvostelussa mainittiin "Erinomainen tyyppi ja koko."

Sulo oli avoimessa luokassa ja esiintyi Riikan kanssa todella kauniisti. Pöydän sijasta kehässä oli ramppi, enkä tiedä ihmetyttikö se Suloa vai jokin muu, mutta tuomari sanoi sen arastelevan ja antoi suoraan avoimen H:n.

Urosten valioluokassa oli seitsemän urosta. Bondi sai ERIn ja tuli valioluokassa toiseksi SA:n kanssa. Paras uros -luokassa oli muistaakseni kahdeksan urosta. Bondi sijoittui kolmanneksi arvostelulla

"Erinomainen tyyppi ja koko. Jalo ryhdikäs kaula. Kaunis selänkaari. Voimakkaat takakulmaukset. Tiiviit käpälät. Hyvin kaunis puhdaslinjainen pää. Kaunis alalinja. Säännölliset kevyet liikkeet."
Lopputulos siis val ERI 2 SA PU-3.

Vuoden 2013 näyttelykausi on päättynyt, kiitos kaikille kilpakumppaneille mukavasta seurasta (ja apukäsistäkin aina välillä)!

Tässä Riikka Mäen ottamat kuvat Bondista:


Ei kommentteja:

Hyvää vuodenvaihdetta!