tiistai 3. lokakuuta 2017

Charity Open Show

Whippet-Harrastajat ry järjesti ensimmäistä kertaa Charity Open Show -tapahtuman, jossa kerättiin varoja WH:n terveysrahastoon. Lyhenteellä COS kulkenut tapahtuma pidettiin 23.9.2017 Vantaalla Showhau Centerissä, joka on meille tuttu jo Nennan näyttelytreeneistä sekä edellisestä WH-tapahtumasta. Tuomareiksi oli saatu englantilainen pariskunta John Jones ja Kathryn Jones, kennel Jothryn. John Jones arvosteli urokset ja Kathryn Jones nartut. Minä olin ilmoittanut mukaan Nennan junioriluokkaan ja Bondin valioluokkaan, ja lisäksi Sulo edusti Miyessaa valioluokassa niin ikään.

Päivä oli pitkä mutta antoisa. Paljon paljon tuttuja ihmisiä ja koiria, ja kaikki osallistujat saivat paljon tuomisia kotiin myös. Nenna ei sijoittunut junioriluokassa (10 juniorinarttua), mutta Bondi tuli valioluokan kolmanneksi (seitsemästä valiouroksesta) ja sai kunniapalkinnon.

Tässä kuvasatoa:

Lisäksi kuvasta puuttuu iso ruokapussi!

Bondin 3. sija ja kp
Nennan kuvasi Pirjo Lena Löfgren
Bondin kuvasi Kati Kanerva


kuva Kati Kanerva

Bondin kuvasi Kati Kanerva
Bondin ja Sulon kuvasi Riikka Mäki


Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...