torstai 18. lokakuuta 2018

Royal COS 2018

Tämän vuoden Charity Open Shown tuomareina olivat englantilaiset Tony Timberlake (Chipperlake), joka arvosteli pennut ja urokset sekä Helen Johnston (Danluke), joka arvosteli nartut sekä myös ensimmäistä kertaa mukana olleet greyhoundit.

Kasvateistani mukana olivat Bondi ja Sulo urosten senioriluokassa (kun nyt kerran pojat ovat jo täyttäneet 7 vuotta!) ja lisäksi olin ilmoittanut Nennan narttujen käyttöluokkaan (kun kerran sillä on siihen oikeuttavia tuloksia). Senioriherroja oli viisi, Bondi oli kolmas ja sai myös kunniapalkinnon, joka annettiin kolmelle parhaalle. Sulo ei sijoittunut. Molemmat saivat mukavan arvostelun.

Narttujen käyttöluokka oli yllättävän iso, yhdeksän kappaletta. Nenna ei sijoittunut, mutta Helen Johnston antoi ihan kaikille tapahtumassa olleille nartuille kunniapalkinnon. Lisäksi kaikki sekä käyttöluokan että valioluokan nartut valittiin mukaan Parhaat liikkeet sekä Paras pää ja ilme -kilpailuihin.

Päivä oli jälleen tosi kiva ja sujui tuttujen kanssa jutellen ja koirien kanssa puuhaillen. Olipa paikalla yksi ihana afgaanineitokainenkin, melkein seitsenkuinen nuori neito, johon pääsin tutustumaan lähietäisyydeltä.
Nenna arvostelussa käyttöluokassa, kuva Pertti Lasonen
Nenna arvostelussa, kuva Pertti Lasonen
Bondi ja Sulo seniorikehässä, kuva Pertti Lasonen
Bondi sen 3 kp, kuva Pertti Lasonen
Bondi ja Sulo parikilpailussa
Bondi ja Sulo parikilpailussa
Nennan valtaisan palkintokassin sisältö
Bondin runsaat palkinnot

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...