keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Syksyn aktiviteetteja

Ratakisojen välissä Nenna kävi Hyvinkäällä tiistaitreeneissä 18.9. juoksemassa yksinään 350 m ja se taittui aikaan 28.182 s, joka tarkoittaa nopeutena 44,71 km/h. Tuota matkaa Nenna ei ole juossut radalla kuin kerran aiemmin, eli ensimmäisessä ryhmäkokeessa vuosi sitten.

Mikko Säe kuvasi Nennan Hyvinkään treeneissä.
Lauantaina 22.9. Tuomarinkartanolla oli Kuninkuusjuoksut, ja olin ilmoittanut Nennan sinne sijoituskilpailuun. Siellä tuli jopa parempi aika kuin Hyvinkään kisassa eli 280 m / 22.00 s, sijoitus 5/5.

Seuraavana lauantaina eli 29.9.2018 oli HVK:n Syysmaastojen vuoro Tuomarinkartanolla. Nenna juoksi alkuerässä parinaan Besties Cotton Candy ja sai 223 pistettä. Kv-kisan ollessa kyseessä finaaliraja oli 150 pistettä. Finaalissa parina oli Sandbay Stardust ja Nennan finaalipisteet 204. Kokonaispisteet siis 427 ja sijoitus 15/23. Tänä vuonna juoksut ja valeraskaudet ovat varmaankin vaikuttaneet asiaan, sillä tammi-syyskuun väliin mahtui kaksi juoksua ja kaksi valeraskautta, joista ensimmäinen oli varsin turvottava.

Nenna odottaa pellolle pääsyä.

Koko jengin kanssa lenkillä joenrannassa kisan jälkeen.
Syksyn viimeinen kisa Nennan osalta oli 6.10., jolloin se juoksi Tuomarinkartanolla WH:n Team Racen yhteydessä Etanamestaruuskisassa 280 m. Tulos 21.97 s ja sij. 5/5, eli Nenna juoksi hienosti oman ennätyksensä! Nyt Nennalla on koossa radalta kolme hyväksyttyä aikaa ja maastosta sertti, joten suomalainen näyttelysertti uupuu Kauniin Juoksijan tittelistä vielä.

Seuraavana päivänä lähdimme turisteiksi Hyvinkäälle, jossa Luhtilaukkaajat ry järjesti Möllin maastot. Tiesin Riikka ja Jenni Mäen olevan paikalla, ja lähdin vain kannustamaan heidän koiriaan. Kuitenkin Riikka sai minut ilmoittamaan Bondin veteraanina mukaan, ja ilmoitin että se juoksee vain puoli matkaa. Toki se olisi jaksanut koko matkan, mutta se kipeytti muutama viikko sitten ranteensa - saman kuin talvella. Olisiko kyse löystyneistä nivelsiteistä.. Ranne oli parantunut ja siksi poika pääsi nauttimaan sydämensä pohjasta. Hienosti meni, ja Bondi sai pisteitäkin 218!

Bondi sai Vintyt-ruusukkeen ja pokaalin.


Nyt on hyvä siirtyä talvikauteen ja hoidetaan fysiikkaa yhdellä ja toisella. COS on vielä edessä ensi lauantaina.

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...