sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Bondi aloitti uintiharrastuksen!

Tänään suuntasimme aurinkoisessa syyssäässä Hyvinkäälle Onnenkoiran koirakylpylään. Tytöillä on ollut pitkä uintitauko, Lindan tiineys oli aluillaan kun viimeksi kävimme. Nyt oli sitten myös Bondin aika kokeilla tätä hyvää liikuntamuotoa. Uittajaksi saimme onneksi Tuovin, joka tuntee Saran ja Lindan hyvin, ja kysyikin heti moikattuaan, että kukas tämä on? Kun kerroin, että Bondi 4 kk, Lindan poika, Tuovi tuumasi, että vai on Linda ehtinyt lapsiakin tekemään tässä välissä! Altaaseen mentiin vanhalla rutiinilla, ja toden totta, myös Bondi paineli altaaseen kuin olisi tehnyt saman jo monta kertaa! Poika ui aivan samalla loistavalla tekniikalla kuin äitinsä ja menee todella kovaa! Hei, miksei koirille järjestetä uintikilpailuja? Täällä olisi kaksi innokasta :)

Tuovi totesi minulle, että ette te mitään uittajaa kyllä tarvitse, mutta sulla ei riitä kädet :D Huomasinkin nyt, että lainaamani "noutajahihnat" toimivat hyvin tässä tarkoituksessa. Kaksi koiraa vielä mahtuu käsiin, ja sen vuoksi olen uittanut Saraa liivi päällä (kahva selässä), mutta kolme täytyy pitää hihnoissa. Altaan ympärillä eivät nimittäin saa juosta sen enempää ihmiset kuin koirat, koska siellä on liukasta. Nyt on sitten tuo harrastus "korkattu" Bondin kanssa! Kuvia en sentään pystynyt ottamaan, mutta tämän kuitenkin ennen uintia:
"Nuo uivat tuolla!" (4 cairnterrieriä)

Ei kommentteja:

Näyttelyvuosi korkattu

Vuosi 2019 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta olen ollut laiska päivittämään blogiani. Vuodenvaihde vietettiin tiiviisti kotona räjähteiltä ...