sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Bondille luokkavoitto!

Tänään ajelin Bondin kanssa Lahden suurhalliin pentunäyttelyyn, kun eilen tuli tarvittava ikä täyteen. Vähän ennen Lahtea minua rupesi jännittämään, vaikka yleensä en jännitä näyttelyissä ollenkaan. Uuden pennun kanssa vaan ei koskaan tiedä, mitä se keksii. Bondi kuitenkin osoitti hienoa tilannetajua ja esiintyi nätisti omassa 5-7 kk urosten luokassaan saaden 1 kp. Toiseksi tuli Play A While Mora Marknad 2 kp. Tuomarina oli Eeva Resko.

7-9 kk urosten luokan voitti Woodbrooks C'Mon First Edition ja oli myös PU1-pentu. Bondi oli PU2-pentu. Tässä PU-luokassa pienen pojan kärsivällisyys sitten jo loppui. Maassa oli nami, joka kiinnosti suunnattomasti, ja kavereiden leikki kehän laidalla veti vastustamattomasti puoleensa. Hienosti kuitenkin jaksettu ja vielä automatkan päälle :)

Tässä Bondin arvostelu: "Hyvin kehittynyt miellyttävä urospentu, kaunis pää ja ilme, hyvä ylälinja, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, hyvä luusto, hyvin kehittynyt runko, liikkui ikäisekseen hyvin."

Eilen illalla Bondi meni makaamaan palkintokaapin eteen ja katseli pitkään ja hartaasti äitinsä ruusukkeita ja pokaaleja. Katselin, että mitähän poika miettii? Tänään lisätään nyt sitten pojan ensimmäinen, lila ruusuke sinne joukkoon :)
Bondi ja kunniapalkinto

Kuva: Anita Sandqvist

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...