sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Bondille toinen luokkavoitto!

Bondi sai tänään Messari-harjoituksen, kun osallistuimme Ulkomuototuomarit ry:n järjestämään Best-In Puppy Showhun. Aikataulu oli myöhässä, joten pentu oli varsin väsynyt kun päästiin kehään. Loistavasti se kuitenkin kokosi itsensä, osoittaen jälleen uskomatonta tilannetajua! Ihan eri koira kun päästiin tuomarin silmien alle. Babyluokassa oli kaksi urosta, toinen oli sama kuin Lahdessa eli Play A While Mora Marknad. Tuomari Tuula Plathan valitsi Bondin voittajaksi kp:llä. Parhaan uroksen luokassa tultiin toiseksi, voittaja oli Woodbrook's C'Mon  First Edition. Tuomari kommentoi ääneen, että tässä on kaksi urosta, jotka muistuttavat paljon toisiaan, molemmat peittävät hyvin maata ja molemmat ovat ikäisekseen hyvin kehittyneitä, ja että tällä kertaa vanhempi uros voittaa.

Tässä arvostelu: "5,5 kk vanha hyvin kaunislinjainen pentu jolla erinom. ääriviivat rodulle. Hyvä koko tämän ikäiselle. Kaunis etuosa rodulle. Hyvät takakulmat. Erinom. lihaksisto. Liikkuu hyvin." PEK 1, kp, PU-2 pentu.

Hyvin Väsynyt Pentu

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...