sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Musti ja Mirri Puppy Cup

Tänään olimme Lohjalla pentunäyttelyssä. Whippetejä oli ilmoitettu kuusi, paikalla oli viisi. Pienten poikien luokassa ei ollut ketään. 7-9 kk -luokkaan oli ilmoitettu kolme urosta, mutta koska Mistyq Cuddlehound oli poissa, kehässä olivat vain veljekset Debi ja Bondi :) Tuomarina oli Eeva Resko, joka arvosteli Bondin jo Lahdessa marraskuussa. Tällä kertaa Bondi (Born To Run) voitti ja sai kunniapalkinnon (ja oli siis Paras urospentu) ja Debi (Bossa Nova) tuli toiseksi. Molemmat saivat hyvän arvostelun.

Narttuja oli kolme, pienempien luokassa Oscarberg Footloose and Fancy Free ja isompien luokassa meidän melkein-sisko Gaselle's Over The Rainbow "Nekku" ja Tuiskuniityn Evelyn. Pikkutyttö oli Paras narttupentu ja BIS-pentu, Bondi oli VSP-pentu.

Kiitos Sanna ja Tony, kun toitte Debin mukaan! :) Tämä oli viimeinen pentunäyttely, ensi kuussa ollaan junnuluokassa...  Oli myös tosi kiva tavata Nekku, pikkuinen Nekku-sisko <3 Nekullahan on 75-prosenttisesti samat geenit kuin Bondilla ja veljillä, koska isä on sama (Noah) ja emät sisarpuolia (Kenia ja Linda Hupin tyttäriä).


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...