lauantai 18. elokuuta 2012

Kouvolassa Sammy, Bondi ja äitinsä Linda

Tänään ajeltiin Kouvolan raviradalle näyttelyyn siitäkin huolimatta, että Bondi alkoi eilen ontua sitä samaa oikeata etujalkaa, joka vaivasi sitä jo kesäkuussa. Olin kuitenkin ilmoittanut myös Lindan Tino Peharille (Kroatia).

Urosten junioriluokassa oli kolme, ja kaikki Noahin poikia! Siis Sammy, Bondi sekä Bona Diva Mystic Topaz Virosta, ja se oli kuin Bondin peilikuva! Naureskelimme sen omistajan kanssa, että hyvänen aika, kyllä ovat pojat samannäköisiä ja Noahin kuvia!!

Arvelin, että hiekkapohjalla ei Bondin liikkumisesta tule yhtään mitään, ja niinhän siinä kävikin.Se toki sai arvostelun muilta osin, mutta oikeutetusti EVAn. Pehar kyllä yritti itse hieroa Bondin jalkaa ja pyysi minua vielä yrittämään uudelleenkin, koska Bondi kuulemma oli luokan paras. Arvostelu kertoi samaa:

"14 months. Strong male. Very good proportions. Lovely masculine head. Exc. expression. Exc. body structure & angulation. Today he was limping his right front leg, shame because he was the best in the class." jun EVA

Sammy tuli sitten toiseksi Bona Diva Mystic Topazille, kumpikaan näistä kahdesta jäljelle jääneestä ei saanut SA:ta. Jenna itse ei ehtinyt farkkukehästä esittämään Sammya, ja poika kaipaa mammaansa selvästi joka kerta, kun joku vieras esittää sitä.

Narttujen valioluokassa oli vain kaksi tytteliä: Linda ja Kiwie (Silentkaze Endlessentertainment). Totesimmekin Riinan kanssa etukäteen, että olemme kahdestaan koko luokka :D Linda voitti ja Kiwie tuli toiseksi, molemmat saivat SA:n.

PN-luokka oli melkoisen iso, mutta Linda hymyili itsensä kakkoseksi! Voittajan nimeä en tässä vaiheessa tiedä, mutta se sai sertin, joten onnea!

Tässä Lindan arvostelu:

"4 years, nice in type, size and proportions. Lovely feminine head. Exc. earset. Very good topline. Good body structure. In movement could be better in front." val ERI 1 SA PN-2

Nyt pitäisi saada pojan käpälä kuntoon viikossa, mikä ikinä siinä onkin...

Tässä vielä Sammyn arvostelu, jonka Jenna lähetti:
" 1 year,very big, good length of body. Strong bones. Long neck. Exc. eyeshape. Correct earset. Should have more typical topline. Correct tailset. Exc. rear angulation."
Hyvä arvostelu tämäkin!


1 kommentti:

Maiju S. kirjoitti...

Heippa! Täältähän nämä komeat velipuolet löytyivät, meillä täällä siis Viron tuliainen Mysti. Laitan sinulle Anu kaveripyynnön Facebookin kautta, näet sieltä enemmän kuvia. Oli mukava tavata eilen Kouvolassa! :)

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...