lauantai 10. toukokuuta 2014

Uusi maastovalio (!) ja näyttelytuloksia

Tänään on huikea päivä: Sulosta tuli maastovalio!!! Mustialassa kisattiin W-H:n maasto- ja veteraanimestaruudesta, ja Miyessaa edusti Sulo (M. Bucket Of Love) niin kunniakkaasti, että sai viidennen maastoserttinsä pistein 229+234=463 ja sijoituksen 2/7. Näin Sulo valmistui maastovalioksi kuulemma vielä vaikealta radalta, onnea ihan valtavasti Sulo ja Riikka!


kuva: Riikka Mäki

kuva: Riikka Mäki


Samaan aikaan Kartanolla oli perinteinen Royal Canin Show, jossa whippetit tänä vuonna arvosteli Frank Kane Isosta-Britanniasta. Valiouroksia oli kahdeksan, joista tuomari poimi kilpailuluokassa viisi. Bondi oli sitten se viides, eli sai ERIn mutta ei sijoittunut neljän joukkoon.

Valionarttuja oli seitsemän, ja valitettavasti Linda oli toinen niistä kahdesta, jotka saivat tänään EH:n. Valitettavasti sikäli, että tämä oli Lindan ainoa näyttely tänä vuonna, en ole ajatellut ilmoittaa sitä muualle.

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...