lauantai 2. elokuuta 2014

Sawo Show 2014

Torstaina ajelin Kuopioon, kahdeksi päiväksi Sawo Showhun. Huone oli varattuna Cumuluksessa, kun S-Hotelliin ei enää päässyt vaikka jo keväällä varasin. Samaan aikaan Kuopiossa nimittäin oli Kalevan Kisat, joten jokikinen majapaikka oli täysi.

Kävi ihan samoin kuin Oulun Cumuluksessa neljä vuotta sitten: ei ilmastointia! Huone oli tupattu aivan täyteen huonekaluja, mutta sänkyjä oli vain yksi. Kuvitelkaa kaksi yötä muutaman neliön huoneessa, yksi ihminen ja kolme whippetiä eikä lattiatilaa juurikaan. Lämpötila avoimesta ikkunasta huolimatta noin 50 astetta. Naapurihuoneen asukki nimittäin kertoi, että heillä oli 48 astetta. Huoneisiin oli tuotu propellituuletin, mutta sitä ei voinut pitää päällä kuin pienen ajan kerrallaan (veto menee koirien silmiin), eikä siinä metelissä olisi voinut edes yrittää nukkua. Ensimmäinen yö meni valvoen. Sara ja Linda olivat sängyssäni tuomassa lisälämpöä (!) ja Bondi yritti nukkua lattialla - ravasi juomassa vähän väliä. Toisena yönä olimme niin väsyneitä, että nukuimme painostavasta kuumuudesta huolimatta.

Näyttely pidettiin Sorsasalon raviradalla. Perjantaina whippetit arvosteli Tarmo Viirtelä ja lauantaina Harri Lehkonen.

Perjantaina Bondi sai toisen CACIBinsa! Eli nyt meidän on sitten suunnattava ulkomaille päästäksemme eteenpäin. Kokonaisuudessaan sen tulos oli siis val ERI 1 SA PU-1 CACIB VSP. Myös Sammy oli paikalla, mutta Jenna ei saanut esittää sitä itse, koska harjoitusarvosteli samassa näyttelyssä tiibetinterrierit. Sammyn esitti hänen ystävänsä, tulos avo EH 3. Ilmeisesti iso koko vaikutti, lisäksi tuomari sanoi, että Sammy voisi olla timmimmässä kunnossa.

Lauantaina Bondi oli val ERI 4 SA ja PU-luokassa jäi ainoaksi joka ei sijoittunut. Sammyn esitin minä, ja parhaani yritin. Silti tulos avo EH 1, Sammy oli nimittäin vieläpä ainoa avoimen luokan uros. Ilmeisesti koko jälleen, ja myös takaliikkeistä puuttui vetoa.

Näin paljon Sammy jakaa mielipiteitä, ryhmävoittaja toisaalla ja EH toisaalla... Toki tänä viikonloppuna myös kova kuumuus saattoi vaikuttaa liikkeisiin.

Sunnuntain näyttelyssä ei ole Miyessoja paikalla. Me olemme jo kotona toipumassa matkasta, lomakin loppuu kohta.

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...