maanantai 15. joulukuuta 2014

Sulo loukkasi varpaansa

Muutama viikko sitten Sulo loukkasi oikean etujalan varpaansa agilitytreeneissä, ilmeisesti se jotenkin tarttui kiinni putkessa tms. Omistaja seurasi tilannetta, mutta Sulo ei ontunut ollenkaan. Sen sijaan se aristi varvasta puristettaessa. Nyt viikonloppuna se palasi agiharjoituksiin ja siellä meni hyvin, mutta sen jälkeen kaverin kanssa riehuessa se vinkaisi jälleen. Ei ontumista.

Tänään röntgenissä selvisi, että varpaassa on irtopala. Jalka on nyt lastassa ainakin neljä viikkoa ja Sulo täydessä levossa, vain pieniä remmilenkkejä saa tehdä. Röntgenkuvat lähtivät kuitenkin vielä eteenpäin tarkempiin tutkimuksiin. Nyt toivotaan kovasti, että lepo auttaa ja pala luutuu. Pahimmassa tapauksessa edessä voi olla varpaan amputointi. Olemme kovasti huolissamme, toivomme parasta emmekä ajattelekaan huonoja vaihtoehtoja nyt. Tsemppiä Sulo ja Riikka, ja kärsivällisyyttä!

kuva: Riikka Mäki

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...