perjantai 23. kesäkuuta 2017

Whippet-Harrastajat ry:n erikoisnäyttely 2017

Tänä vuonna ilmoitin erkkariin Bondin (valioluokka) ja Nennan (junioriluokka). Urokset arvosteli Espen Engh Norjasta (kennel Jet's) ja nartut Arnaldo Cotugno Italiasta (kennel Sobresalto).

Koska Engh arvosteli myös pennut, Nenna pääsi heti aamusta Cotugnon junioriluokkaan, jossa oli 16 tyttöstä kilpailemassa. Nennan sijoitus oli hienosti ERI 3. Kahdelle ensimmäiselle tuomari antoi SA:n.

Bondi niin ikään oli isossa luokassa, valiouroksia oli 18. Tuomari poimi ensin osan jatkoon, ja sijoitti sitten muistaakseni 7 (vai 8?) ikään kuin järjestykseen, vaikka neljä toki merkitään vain tuloksiin. Bondi oli tällä tavalla ERI 6 SA.

Jälleen oli kivaa viettää päivä kauniissa Mustialassa, ja onneksi ei edes satanut yhtään. Sen verran kuuma oli, että naapurin avustuksella pystytin telttani tuulessa, jotta koirat saivat suojaa auringolta. Sara päättikin sitten makoilla teltan edessä kankaanpoimussa, kuten kuvasta näkyy.😊

Sara nukkui ja Linda ihmetteli verkon takana.

Bondi odotti kauan kehään pääsyä.

Nenna ja palkinnot.

Nennan sijoituksen kuvasi Anne Kohtalo.

Nennan liikkeessä kuvasi Nathalie Jaklewicz

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...