lauantai 22. heinäkuuta 2017

Kartano Weekend sekä viehetreeniä

Nenna kävi lauantaina 15.7.2017 Kartano Weekend -ryhmänäyttelyssä, jossa whippetit tuomaroi Ann Beckett-Bradshaw, U.K. Siellä oli 47 whippetiä paikalla, ja niistä juniorinarttuja 8. Nenna sai laatuarvostelussa EH:n. Kilpailuluokan alkaessa selvisi, että ERI oli annettu vain kolmelle, joten myös EH:n saaneet viisi menivät mukaan. Nenna valittiin siitä joukosta sijoitukselle, eli jun EH 4.

PN-luokassa oli vain viisi koiraa, eli sen verran SA:ta jaettiin tässä näyttelyssä. Nennan arvostelu oli kaiken kaikkiaan hyvä, huomautettavaa oli tällä kertaa etuosan kapeudessa. (Sen sijaan rintakehä oli riittävän syvä.)

Jo maanantaina menimme takaisin Kartanolle aloittelijoiden treeneihin. Ensin menimme käsivieheelle. Hyvinkäällä sille jo aiemmin näytettiin maassa olevaa, liikkumatonta märkää muovisuikalekasaa, jota neiti vain katsoi hetken, että ei oo jännä, ei tapahdu mitään. Nyt Nenna lähti samantien tavoittelemaan kädestäni heiluttamaani karvaviehettä, ja ampaisi sen perään pitkin suoraa. Toisella vedolla se juoksi pienen puoliympyrän rissojen kautta. Saimme kehotuksen mennä moottorivieheelle ilman kopitusta, ja pelkkää suoraa, joten vuoronumeroa hakemaan siis. Odottaessa ehdittiin tehdä hyvä lenkki koko porukan kanssa. Nenna on katsonut Lindan ja Bondin intoa kun moottorin ääni kuuluu, ja ilman mitään epäröintiä tyttö lähti kuin elävä tykinkuula kaksi kertaa moottorivieheen perään, siinä oli pitelemistä suorastaan!

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...