sunnuntai 26. elokuuta 2018

Riihimäki NORD

Lauantaina 25.8.2018 oli Riihimäellä NORD-näyttely. Etukäteen en ollut varma onko Nennan juoksu silloin jo ohi, joten pyysin erään ystäväni mukaan "apukäsiksi". Onneksi meillä oli tilanne kuitenkin jo rauhoittunut, joten kaikki sujui hyvin ja ilmakin suosi!

Whippetit arvosteli virolainen Iren Naarits, jonka muistin tiukkana tuomarina. Saran kanssa olin joskus Tampereella nuorten luokassa ja arvostelu oli murskaava.

Uroksia oli 15 ja niistä valioluokassa neljä. Bondin tulos val ERI 2 SA PU-3, ja poika itse äärimmäisen tyytyväinen kun pääsi taas esiintymään! 😊

Narttuja oli peräti 25 ja niistä avoimessa luokassa jälleen 11. Vain 3 avointa narttua sai ERIn ja loput EH:n. Nennan tulos avo ERI 1 SA! PN-luokassa sijoittuivat kaksi junioria, valio ja veteraani. Valionarttu Hedda eli Sagramour Graceful Henrietta oli lopulta sunnuntaina BIS-1, aivan huikea suoritus!

Bondi Riihimäellä 25.8.2018, kuva Jaana Jyläntö

Nenna Riihimäellä 25.8.2018, kuva Jaana Jyläntö

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...