sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Messukeskuksen näyttelyt

Tänä vuonna ilmoitin vain Nennan Messariin, Bondi sai pitää välivuoden. Se olikin hyvä päätös, sillä Bondi sai molemmat silmänsä kipeiksi. Oikeassa silmässä oli haava, joka oli jo parantumassa kun kävimme Sari Jalomäen vastaanotolla. Olin hoitanut sitä oikeanlaisella salvalla. Vasemmassa silmässä oli pieni patti luomen sisäpuolella, ja poika oli raapinut luomen verille. Patti oli mahdollisesti tukkeutunut luomirauhanen, ja siihen saatiin lääkesalva.

Lauantaina Helsinki Winner -näyttelyssä oli huikeat 93 whippetiä, ja ne arvosteli Paulo Coelho Portugalista. Nennan tulos oli avo ERI 3, ja olin todella iloinen, että saatiin sijoitus noin isossa joukossa! Sunnuntaina oli Voittaja 2018 -näyttely ja melkein yhtä paljon whippetejä, tuomarina C. V. Sudarsan Intiasta. Tällä kertaa tulos oli avo EH. Nenna tapasi pitkämatkalaisen kasvattajansa Heidin sekä sisaruksiaan viikonloppuna, joten se on aina hyvä syy mennä Messariin! Samalla saatiin uusia "virallisia" kuvia Nennasta.

Nenna 2,5 v., kuva: Heidi Lonnakko

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...